pomoc, lak za camce

Kako farbati, lakirati drvo, MDF. Pitajte sve o bojama, lakovima, farbama, bajcu. Gde kupiti i slično.
Post Reply
surferlola
Zarezivač olovaka

pomoc, lak za camce

Post by surferlola »

pozdrav svima
nameravao sam da zastitim sto heliosovim lakom za camce, ali kad god ga premazem, pojavljuju se tackice.
pridrzavao sam se uputstva (premaz na 24h, suvo ocisceno drvo, zatvorena prostorija..), probao da dobro izmutim lak, da ne mutim, svaki put menjam cetku..
uvek isto. kad se osusi, gomila tackica, kao mehurici od vazduha.
koristio sam lazurne lakove, nikad mi se to nije desilo.
?
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

To trunje je prasina u 99% slucajeva. Medjutim lak za camce je najgore i najjeftinije sto si mogao da izaberes od lakova, pa koliko para toliko i muzike.
surferlola
Zarezivač olovaka

Post by surferlola »

hvala. sta preporucujes?
ja sam do sada koristio lazuru sa lakom (jos jeftinije) i sasvim dobro mi se pokazalo. sto u kuhinji je izdrzao 2 godine svakodnevnog koriscenja
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

Pa taj za camce zaobidji, nadji neki za namestaj. A prasinu moras dobro da ocistis sa predmeta koji lakiras, nekad se iz drveta tesko izduva i kompresorom.
cvrle
Samostalni majstor

Post by cvrle »

Moja iskustva sa lakom za camce su ok.....verovatno je prasina kao sto Pezzo rece (mozda je vetar naneo),dosta sam ga koristio e sad ja koristim goex-ov lak za heliosov nemam sta da kazem.
U krajnjem slucaju smirglu malo skini pa ponovo i mozda nije lose da promenis cetku mozda je ona puna prasine.
BG ACA
Majstor

Post by BG ACA »

Ovaj novi heliosov lak za camce je tesko sr...nje.Treba ga izbegavati.
surferlola
Zarezivač olovaka

Post by surferlola »

hvala svima na savetima
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

lak za čamce Hempel ili slično . Taj Helios je zbilja loš , koliko god da je otprašena površina javljaju se te točkice :( .
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Post Reply