Sada ću svima pjedinačno da odgovorim:
Ropee, nije ti loš predlog, ali s obzirom da niko na sajtu ne zna za to ne bih nepotrebno rizikovao, jer sušač sa silika gelom već postoji i koliko vidim svima je ovde to donekle poznato. Takodje je tu i video uputstvo za samo gradnju (od mboleta činimi se). Treće nabavka tih komponenti je isto tako lako kao i naći sušač sa kamiona.
Singeru, kad sam video link na ewo-stuttgart i kad sam video da si napisao da ima u Srbiji, prvo sam proverio da li ima i naravno da... NEMA (sreća tvoja pa imam jedan žuti. Da su lične greške sad bi bilo :pucko:).
Na SATINE proizvode sam zaboravio, mada napisao sam ti da su Devilbisovi preskupi ,pa su Satini verovatno još skuplji, ali ću ipak proveriti. Varijanta koju ti imaš (2 separatora na primarnom vodu i jedan na pištolju) je nešto standardo u Srbiji i to ću i ja da uradim.
Mbole, dogovoreno za smajlije

Bule, to komplikuje stvar, ne toliko što bi moralo to da se pravi i plaća, nego što bi morala da se računa aero dinamika i geometrija tako nečega i da se to precizno odradi i opet pošto to nije čestoprošlo kroz praksu, pitanje je da kako bi funkcionisalo.
Maricaiivica, ovakav odgovor mi je trebao u početku, ali ok, niko nije znao da li neko poseduje takav sušač. Došli smo do zaključka da to niko nema i da nije ni neophodan. Hvala za gel, kao i da si mi ga dao

Feniks Dali si imao pp sušač, ili predpostavljaš da je dužina mala. Velika poroznost omogućava da se molekuli hvataju na gel, a ne brzina strujanja. Mada jeste velika brzina strujanja

Nadam se da nisam nikoga izostavio.
Postaviću novu temu ovih dana u vezi komore. Pročitao sam na sajtu šta ima na tu temu, ali mislim da nije dovoljno. Kada se malo raspitam izaći ću sa konkretnim predlogom konstrukcije pa će mo moći da dikutujemo. Do kraja nedelje naj verovatnije. Do tada, zdravi bili.