Pistolji za farbanje

Kako farbati, lakirati drvo, MDF. Pitajte sve o bojama, lakovima, farbama, bajcu. Gde kupiti i slično.
yable
Dodavač alata

Post by yable »

Kojim pistoljem za farbanje bih mogao da nabacujem univerzalni lepak ( TIGAR, SINTELAN ) na sundjer i ivericu. I sa kojom diznom na pistolju.
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

yable wrote:Kojim pistoljem za farbanje bih mogao da nabacujem univerzalni lepak ( TIGAR, SINTELAN ) na sundjer i ivericu. I sa kojom diznom na pistolju.
:D
Pistolj ti je dobar, promeni lepak :skratta:
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

A sada bez sale, red je da se predstavis, dopises u profilu odakle si, kazes nam kako je forum fenomenalan, pozelis da dugo trajemo i sve to :)
Tebi treba lepak koji sluzi za tapeciranje. On je u tecnom stanju, ide u pistolj i diznu 1,8-2,2 (zavisno od proizvodjaca i tipa lepka)
Ima raznih proizvodjaca kod nas na trzistu, Jowat, Kleiberit, razne Italijanske i Turske firme tipa Dunlop (ne, nije taj Dunlop ali radi posao) i td
http://lepak.eu/catalog2.html
http://www.pinoles.com/sr/proizvodi/lepkovi-236.html
I jos jedna, nemoj koristiti fine i skupe pistolje, greota ;)
yable
Dodavač alata

Post by yable »

Ma svaka Vam cast za forum, nemam reci. A to da Vam pozelim da potrajete pa normalno dok god postoje STOLARI ili neki drugi zanati Vi ce te da postojite. Normalno da ja ne odustajem od stolarskog zanata.:):):):):) :D:D:D:D:D:D:D:
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Imas i Vas domaci lijepak za sundjer Elan ga proizvodi i moze se nanositi pistoljem!
yable
Dodavač alata

Post by yable »

Dobar je i CARMYFIX CM-43 Grcki lepak za pistolj je idealan sto se tice gustine.
StolarBastovan
Pred-majstorsko zvanje

Post by StolarBastovan »

Iscitao sam temu pazljivo i skontao sam otprilike sta cu da kupim. Farbacu sa poliuretanima i vodenim lakovima.Planiram da uzmem neku od tih kopija SATA pistolja.Sad bi mi jako znacilo kad bi mi rekli gde ima da se kupi kopiju kog modela da kupim i koliko se to otprilike krece. :)
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

bubanj potok ,30-35 e
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
StolarBastovan
Pred-majstorsko zvanje

Post by StolarBastovan »

[url]http://www.abac-support.co.uk/individualmodels/directdrive/006RDV304­_083,%20MONTECARLO%20241.htm[/url] Je l` sa ovim moze da se farba vodeni lak i poliuretani?
Last edited by StolarBastovan on 21 Mar 2013 01:04, edited 1 time in total.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

moze , vidis sta ti pise u opisu ""Suitable for small DIY Applications""

sve ti je receno :)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Post Reply