Medijapan farbanje

Kako farbati, lakirati drvo, MDF. Pitajte sve o bojama, lakovima, farbama, bajcu. Gde kupiti i slično.
Locked
nessnikola
Brzi dodavač alata

Medijapan farbanje

Post by nessnikola »

Cime je najbolje da se premažu kantovi na medijapanu,i koji sve grundovi postoje na nasem trzistu a da su se pokazali dobro.Trebam da ofarbam kantove na medijapanu a da se nepoznaje nista nakon farbanja.

Nov sam sa medijapnom i nemam iskustva oko njega.

Molim za Pomoć.

Hvala
BR
Moderator
Moderator

Post by BR »

NEsto nisam ni ja strucan oko medijapana, ali sam siguran da pravu preporuku mozes da dobijes kod Muhameda u Bilpam ulici u Jubi. On ima lepu farbaru, odmah pored Libijskog Suka.

Kada bi napisao odakle si, kao sto se zahteva u forumskim pravilima, mozda bi dobio i preporuku za neku od lokalnih zemalja, ovako nisam siguran kako ces stici do Juznog Sudana.
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

a kakve su gornja i doljnja ploča medijapana? furnirane , ofarbane ? kako i sa čim ?
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
miloscale
Majstor majstora

Post by miloscale »

prvo moras da obrusis kantove ja konkretno radim smirglom p120 pa posle nje uglavnom p240 nekad i p320 tek posle toga se udara grunt podloga ili ko vec kako zove
proizvodjaca vec ima mnogo tako da svako od nas ce da ti kaze nesto razlicito ovaj ce da ti kaze rener ovaj ce ilva onaj ce erlac tako moze u nedogled zato lepo napisi odakle si pa se vidi sta ima kod tebe u ponudi
nessnikola
Brzi dodavač alata

Post by nessnikola »

Ja sam iz Beograda.Gornja i donja povrsina medijapana je glatka,nije farbana,vec fabricka.Ako neko vec radi sa nekom podlogom i zadovoljan je ,bio bih zahvalan da mi kazete koja je to podloga da probam.

Hvala
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Popuni polje lokacija u profilu.
Pravila foruma.
Dok ne popunis, tema je zakljucana.
Locked