pozdrav svima
nameravao sam da zastitim sto heliosovim lakom za camce, ali kad god ga premazem, pojavljuju se tackice.
pridrzavao sam se uputstva (premaz na 24h, suvo ocisceno drvo, zatvorena prostorija..), probao da dobro izmutim lak, da ne mutim, svaki put menjam cetku..
uvek isto. kad se osusi, gomila tackica, kao mehurici od vazduha.
koristio sam lazurne lakove, nikad mi se to nije desilo.
?
To trunje je prasina u 99% slucajeva. Medjutim lak za camce je najgore i najjeftinije sto si mogao da izaberes od lakova, pa koliko para toliko i muzike.
hvala. sta preporucujes?
ja sam do sada koristio lazuru sa lakom (jos jeftinije) i sasvim dobro mi se pokazalo. sto u kuhinji je izdrzao 2 godine svakodnevnog koriscenja
Pa taj za camce zaobidji, nadji neki za namestaj. A prasinu moras dobro da ocistis sa predmeta koji lakiras, nekad se iz drveta tesko izduva i kompresorom.
Moja iskustva sa lakom za camce su ok.....verovatno je prasina kao sto Pezzo rece (mozda je vetar naneo),dosta sam ga koristio e sad ja koristim goex-ov lak za heliosov nemam sta da kazem.
U krajnjem slucaju smirglu malo skini pa ponovo i mozda nije lose da promenis cetku mozda je ona puna prasine.