Treba mi farba za metal -gde nabaviti

Kako farbati, lakirati drvo, MDF. Pitajte sve o bojama, lakovima, farbama, bajcu. Gde kupiti i slično.
Post Reply
dzbotna
Dodavač alata

Treba mi farba za metal -gde nabaviti

Post by dzbotna »

Pitao sam kod mene farbara na Kalenic pijaci oni mi nude najmanje kilo i to po onom njihovom svetlu da ja odaberem nijansu -kao da izvlacim karte iz spila:ironisk: pa tolike reklame 100000 nijansi, kompjuterski prema uzorku-koji mmogu da donesem.. itd .. dal mogu i gde to da nadjem- kompjuterski nijansu posto mi je to najbitnije jer sam hocu da nesto sredim ,a treba mi 2 dcl farbe a ako mora kilo OK -
era
Majstor početnik

Post by era »

Prvo odakle si, a pa da vidimo ko ima da pravi toniranu farbu u tvojoj "okolini", jer ima kod mene u Užicu prave nijanse koju ponišaniš, boja je na nitro bazi ( auto-lak), e pošto je za metal, verovatno odgovara, ali bitno jer da li ide na čist metal ili je preko stare farbe. Ali verovatno u tvom okruženju ima više prodavnica koje prodaju farbu i pogotovu one sa kojima rade autolakireri one prave mix od 100 ml pa na više, jer ponekad treba farbe za jedna vrata ili krilo auta, a to je odprilike toliko, naravno ako ti odgovara auto lak.
Last edited by era on 10 Jan 2013 15:02, edited 1 time in total.
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

dzbotna, upisi u profilu lokaciju stanovanja (pravila foruma) da bi znali gde da te uputimo. Ja znam da si iz Beograda ali eru si zbunio :)
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

Kupi auto lak u spreju, ima ga u svim nijansama.
caca
Majstor

Post by caca »

Ali maleci sprej ako moze (sprejic):oskyldig:
Post Reply