1. Do sada sam radio samo s L nosacima i manje vise sam sve kacio na njih, trenutno imam kuhinju koju bi trebao okaciti na nosecu letvu. Ono sto me najvise zanima dali je inace pravilo da se postavi letva cijelom duzinom i kace ormarici na nju ili se reze za svaki element posebno. Po svakoj logici ako radim sinu / letvu iz komada morao bi na svakom gornjem urezat malo zbog sine, muka mi odmah od same pomisli :tillfreds:.
2. Prvi put sad imam u visokom elementu ugradivanje pecnice pa me zanima koji prostor je iza dovoljan za odzraku, 50 - 60mm? Koliko je vazno postavljanje donje rešetke kod dijela di je pecnica (dio di ide blenda). Dali je dovoljno staviti ivericu od 25mm na kojoj ce stojati pecnica te staviti 4 L profila od dolje cisto kao sigurnost. Visoke elemente cu raditi na nacin da mi je donja ploca debela 25mm zbog tezine da mi se nakon nekog vremena ne napravi brijeg na sredini, te uvuc lesonit na 2cm od zadnjeg dijela.
3. Trenutno još jedna stvar koja me kopka dali na gornjim ormaricima sakrivati dno zbog lesonita, na koji nacin vi to radite, bocne stranice mi imaju falc na 17-20mm a gornju i donju plocu skracujem za 20mm i u nju stavljam sarafe s ravnom glavom. Evo i slika skice:

Hvala svima unaprijed