Avetos HS - veličina fronte
Avetos HS - veličina fronte
Pozdrav
Dal je netko od forumaša ugrađivao Aventos HS, a da je pritom imao frontu veličine veče od 1200 mm (širine)?
Nisam još ugrađivao fronte te veličine a sad se traže dimenzije od (vis. x šir.) 520 x 1300, 520 x 1150, 520 x 1400 mm..
Kakva su vaša iskustva sa frontama te veličine (1400mm) ?..
Interesira me dal se kod tih širina možda pojavljuje kakav problem, tipa - lagano savijanje iverala...ili...??
Nema nikakvih komentara!???
Dal je netko od forumaša ugrađivao Aventos HS, a da je pritom imao frontu veličine veče od 1200 mm (širine)?
Nisam još ugrađivao fronte te veličine a sad se traže dimenzije od (vis. x šir.) 520 x 1300, 520 x 1150, 520 x 1400 mm..
Kakva su vaša iskustva sa frontama te veličine (1400mm) ?..
Interesira me dal se kod tih širina možda pojavljuje kakav problem, tipa - lagano savijanje iverala...ili...??
Nema nikakvih komentara!???
Last edited by blum on 12 Nov 2011 14:49, edited 1 time in total.
- rushinbrain
- Majstor majstora
ja sam stavljao 130 sirinu i nemas brige..samo kaciblum wrote:hvala momci..
Našao sam Blumov savjet da se u slučaju večih širina preporuča treči spremnik..
Stranka je odustala od ove opcije...bit će aventos hk...i drugačiji raspored elemenata...
netreba treci
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene
:D:D

- Stefany-mil
- Šegrt
Ako radis sa blum okovima trazi od firme od koje kupujes okov da ti da programcic koji se zove DYNALOG.
Ako su uvoznici imaju sigurno.
Sve nedoumice ce ti biti resene i plus dobijes za svaki elemenat i okov koji ide u isti i crteze sa iskotiranim potrebnim busenjem.
Strasan program,nemas nista sam da racunas za rupe i postavljanje.
Sve nedoumice ce ti biti resene i plus dobijes za svaki elemenat i okov koji ide u isti i crteze sa iskotiranim potrebnim busenjem.
A da li se taj program kupuje ili dobija od njih?Stefany-mil wrote:Ako radis sa blum okovima trazi od firme od koje kupujes okov da ti da programcic koji se zove DYNALOG.
To speak before you think is like wiping your ass before you shit! :smejanje:
- majstorcic
- Precizni šegrt