Ja sam svojevremeno kupio jedan na buvljaku i jedan cini mi se u VNV hemiku.
Vidim da ga imaju u katalogu Evropa okovi (Maloprodaja im je u Zemunu u Ugrinovackoj 011 210 07 25, i u Novim Banovcima )
Usoeo sam da nadjem stari drveni sablon i slikao sam ga koliko veceras ako mi dodje ortak stavicu slike na net. Videces jednostavno je moci ces sam da ga napravis samo ces morati pripaziti na upravnost kad budes lepio vodjice ali o tom po tom kad stvim slike objasnicu ti kako da uradis.
Ljudi, ako samo kliknete na link može se desiti da čekato malo da fajl "stigne" pa da se otvori. Ima oko 700K.
Može i desni taster miša na link, pa "Save link as".
Ceo dan gužva pa sam tek sad uhvatio vremena da pregledam poruke. Ni kod mene ne radi onaj prvi link. A, na ovom drugom ne vidim da ima nešto u vezi standardnih vodilica. Hvala za obaveštenje u vezi ove prodavnice u Zemunu. Interesuje me i ovaj drveni šablon, pa čekam da vidim fotografije.
Bravo, sasvim uspela kopija originala. Samo ne znam da li se isplati zezati se sa time kad bez poreza (profesionalci kupuju bez PDV-a) košta 1130 dinara (11,3 EUR)
Uspeo sam i da skinem fajl sa onog linka što neće da radi. Tekst linka se ukuca u pretraživač "googla" i onda se zaista pojavi prozor kao na ovoj fotografiji koju je stavio administrator.