Debljina radne ploce stola

Razgovori o radu sa ivericom, tehnike, materijali i ostalo
Gaga
Majstor

Post by Gaga »

Meni se svidja, a zašto ne bi bio stabilan, estecki odgovara tvom imenu, a sa dodatnom pločom

si dobila prostor za spremište. Vrlo fino.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ako imas ledja na ovoj kutiji sto je ispod radne ploce, onda jeste.
Ako ih nema onda nije.
Ledja najbolje napravi isto tako od univera, s tim da budu "ubacena" u ovu kutiju (mora mnogo precizno da se reze i spaja). Tako ce ledja drzati stabilnos celom svojom "masom" a ne samo srafovima preko kojih su vezana.
Esteta
Precizni šegrt

Post by Esteta »

Hvala puno na komentarima, imam ja 1000 ideja ali kad saberemo troskove ispada da mi ideje bas nisu jeftine :)
Zaista je glupo da zbog 10 cm visinske razlike placamo 3x skuplje noge, a opet mi je bilo glupo da ukrajamo plocu zbog radijatora ... A ovako u tom prostoru mogu da se drze knjige, sveske...vec sta je potrebno jednom djaku ...
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

A da li si razmišljala o tome da tu "kutiju" ispod ploče, pošto je niska, pretvoriš u prostor za neku fioku ili "klizač" za tastaturu od računara. Malo je nepristupačna za čitavu dubinu... U svakom slučaju, još jedna vertikalna prečaga na sredini kutije bi dobro došla.
Esteta
Precizni šegrt

Post by Esteta »

Razmisljali smo i o fioci ... ali dosta je to plitko.... I jesmo razmisljali o pregradi po sredini u slucaju da tu bude fioka. Da li je ta pregrada potrebna ako ostane ovako "suplje"?
Tastaturu ne volimo da drzimo na tom klizacu zbog oslonca ruku. Jeste malo nepristupacno...ali recimo blok za likovno i takve stvari ...
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Mislim da je raspon veliki da bi bio bez "podrške". što se tiče fioka, da li si nekad gledala u kakvim se fiokama drži nakit po sefovima :) ? Å alu na stranu, fioka dubine 7-8 cm je sasvim OK za pribor, ali i za blokove za likovno. Lakše im se pristupa...
Post Reply