ne znam,trebalo bi da ima i na traci lepka i komada od iverice.to sam primetio i ja kod nekih iskantovanih komada.e sad samo nagadjam-moguce je da je traka dosta kruta pa nece lepak na nju da se zalepi dobro,mozda ako bi malo brze provukao komad da bi bilo bolje,ali kazem samo nagadjam.to bi nam mozda IVICAIMARICA znao reci.
desilo mi se jednom-porucio sam ivericu sa 2mm abs trakom i traka se tako skidala cista bez lepka,posto su meni reklamirali fronte tako sam i ja reklamirao tamo gde secem,i tad su mi rekli da je moguce da je zbog toga sto je puno hladno traka nije mogla lepo da primi lepak.
e sad,video sam kod jednog drugara u ivanjici da ima fen ugradjen koji grije traku,a to koristi samo za 2mm.
kad iskantujem i odmah povucem da je skinem ostane na traci mali parcadi iverice a kad je ostavim nekih 10min i skinem traka na pocetku jedva krene a posle lako i skroz bude cista
Ako je hladno , traka nece da se lijepi kako treba. Na vecem minusu ako prostorija nije dovoljno zagrijana traka na izlazu iz kantarice moze da se odvaja od iverice sama od sebe.Provjereno.Mozda kod vas nije to, ali samo da prenesem iskustvo.