vakum folija
vakum folija
mozete li mi reci da li neko radi sa vakum folijom:(
interesuju me frontovi od medijapana presvuceni sa folijom,radi kole iz smoljinca ali je malo tezi za saradnju,dosta se ceka da ti odradi frontove,ujedno mi treba i ferbanje mdf sa poliuretanskim bojama,sklapam posao sa firmom iz BG.ko je zainteresovan za saradnju neka se javi,trebaju mi frontovi od drveta(bukva,hrast,orah) i od medijapana
Mozda bismo i mogli da ti pomognemo
Last edited by Dule on 30 Jul 2008 11:37, edited 1 time in total.
- dragan0402
- Šegrt
- dragan0402
- Šegrt
Koliko su frontovi kod tog lika iz tvog komsiluka presvuceni folijom?
Ako neces javno posalji mi na pp
Ako neces javno posalji mi na pp
Last edited by Dule on 31 Jul 2008 11:29, edited 1 time in total.
tesko ,sirova iverica ima puno supljina izmedju ivera,a kako ces sa sarom?,moglo bi to ali bi morao da je zapunjavas gitom ili necim slicnim(kantove i sare)pa smirglas pa tek onda folija.
da li se isplati?treba postaviti pitanje.
ja licno se nebi u to upustao.
pozdrav!!!

da li se isplati?treba postaviti pitanje.
ja licno se nebi u to upustao.

pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Ja sam viđao kod ovih novih proizvođača nameštaja čak i da runduju ivice pa rade foliju ali se provaljuje da je iverica baš zbog tih šupljinica. Kad ima ko da plati neko će svašta da uradi pa čak i tako neku glupost koju običan lajik i ne primećuje.
o

Last edited by DrNikola on 26 Dec 2009 14:11, edited 1 time in total.
kod nas nazalost ima svasta pa i toga.
neznam sta stave na zadnju stranu fronta,malo je skupo i tamo foliju:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
zato i jeste kujna od mdf 2m-350e!!!!,i onda zakolju nas a musterija je malo onih koji znaju sta valja.

neznam sta stave na zadnju stranu fronta,malo je skupo i tamo foliju:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
zato i jeste kujna od mdf 2m-350e!!!!,i onda zakolju nas a musterija je malo onih koji znaju sta valja.

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!