Nije te slagao,
sve zavisi sta ocekujes sto se kvaliteta tice,nacelno iverica je porozna,ali lepak se nanosi dva puta i dovoljno popuni pore,masovno ima namestaja od Poljaka i Nemaca(makar otuda nasi dovlace),koji je uradjen na iverici,ako se obori radijus dosta ljudi i ne zagleda kantove,tako da to kupuju,mada ruku na srce odi do prvog salona namestaja pogledaj i sam ne izgleda to tako bitno i vidno.
Ti kao stolar nema sanse da prodjes sa tim kvalitetom,makar je moje iskustvo tako.
ovo mi je zanimljiva tematika, i sam sam razmišljao da se malo poigram u kućnoj varijanti kad nađem vremena, inače na youtube-u ima puno klipova na temu vacuum prese u uradi sam varijanti, zanima me samo gde kupiti te folije sa dezenima u NS?
bozama wrote:ovo mi je zanimljiva tematika, i sam sam razmišljao da se malo poigram u kućnoj varijanti kad nađem vremena, inače na youtube-u ima puno klipova na temu vacuum prese u uradi sam varijanti, zanima me samo gde kupiti te folije sa dezenima u NS?
zasto bi kupovao kad mozes odneti na usluzno vakumiranje a i izbor dezena je ogroman.
nije to bas jeftina igracka za ponekad samo!!!
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Imas u NS i BG firme koje prodaju te folije.
U NS ti je Alfa Enterijer i oni drze Renolit, vazi za kvalitetniju foliju a u BG KoraFlex.
Potrazi na netu te firme a za savet oko izgradnje moze ti pomoci i Dule
Last edited by maricaiivica on 31 Aug 2010 23:40, edited 1 time in total.
Nezelim da nekoga prepadam,niti da potcjenjujem neciji posao, ali vidio sam na Poljskim frontama za kuhinje kako su folije otpale.Kod jednog lika vise bukvalno kao gace pa on sada hoce da ih guli i lakira.Prije par dana sam nesto prepravljao kod jedne zenske i ostetio sam na cosku malo frontu masine za sudje jer je pocela otpadati a nisam primijetio.Nakon toga sam sve pregledao i bilo je toga na jos nekoliko fronti, sreca da sam imoa laka jer sam nesto novih elemenata dodavao pa sam to zamaskirao.Iskreno ja nevjerujem u njih, a sta znam, mozda i grijesim.
pozdrav
Sve zavisi sa kakvim materijalima se radi i naravno ko radi. Najcesci problemi su vezani za kvalitet i nacin nanosenja lepka ali i sam proces predgrevanja i pecenja a bogme i vakumiranja. Kada se sve odradi kako treba to moze biti gotovo vecno.
Pozdrav ljudi vidim da imate nedoumice u vezi frontova medijapan folija.
Bavim se prodajom istih pa mogu malo detaljnije da vam objasnim i da vas uputim u ponudu