Koji srafovi i gde?

Razgovori o radu sa ivericom, tehnike, materijali i ostalo
Post Reply
veljar
Dodavač alata

Koji srafovi i gde?

Post by veljar »

Evo resih se da napravim neki stočić. Nešto sam nacrtao na bazi viđenog stočića i danas mi stiže materijal. Ali avaj tek sad sam ukapirao da nemam pojma koje dimenzije srafove da uzmem pa ako moze neka pomoć? Imam neku ideju gde bih srafio ali ne bi škodilo malo pomoći i tu.

Image

Uploaded with ..us

Image

Uploaded with ..us
Last edited by veljar on 28 Sep 2010 11:59, edited 1 time in total.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

veljar wrote:Evo resih se da napravim neki stočić. Nešto sam nacrtao na bazi viđenog stočića i danas mi stiže materijal. Ali avaj tek sad sam ukapirao da nemam pojma koje dimenzije srafove da uzmem pa ako moze neka pomoć? Imam neku ideju gde bih srafio ali ne bi škodilo malo pomoći i tu.
srafovi 4x50 ili 4x60,za srafljenje 2 debljine 4x30(pz glava)srafi tamo gde se nece videti(a posle stavi pvc kapice tamo gde se vide)najbolje bi bilo da upotrebis keks-tiple(keksara).:)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
veljar
Dodavač alata

Post by veljar »

Hvala na hitrom odgovoru. U dva idem po materijal pa ću večeras da počnem da drndam. Valjda ću da izdrndam nesto pa cu da stavim slike.
veljar
Dodavač alata

Post by veljar »

Stavili su mi pogresnu traku na gornju ploču. Poduhvat čeka do sutra. Å arafi kupljeni.
veljar
Dodavač alata

Post by veljar »

Gotov je. Zadovoljan sam. Mislio sam da ću da napravim neki poluproizvod ali ispalo je bas dobro. Vise vremena sam ulazio u obelezavanje i merenje ali na kraju se sve isplatilo. Hvala još jednom. Evo slike ispod.

Image
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Odlicno!!!
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

eto divota.:)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Post Reply