Evo resih se da napravim neki stočić. Nešto sam nacrtao na bazi viđenog stočića i danas mi stiže materijal. Ali avaj tek sad sam ukapirao da nemam pojma koje dimenzije srafove da uzmem pa ako moze neka pomoć? Imam neku ideju gde bih srafio ali ne bi škodilo malo pomoći i tu.
veljar wrote:Evo resih se da napravim neki stočić. Nešto sam nacrtao na bazi viđenog stočića i danas mi stiže materijal. Ali avaj tek sad sam ukapirao da nemam pojma koje dimenzije srafove da uzmem pa ako moze neka pomoć? Imam neku ideju gde bih srafio ali ne bi škodilo malo pomoći i tu.
srafovi 4x50 ili 4x60,za srafljenje 2 debljine 4x30(pz glava)srafi tamo gde se nece videti(a posle stavi pvc kapice tamo gde se vide)najbolje bi bilo da upotrebis keks-tiple(keksara).
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Gotov je. Zadovoljan sam. Mislio sam da ću da napravim neki poluproizvod ali ispalo je bas dobro. Vise vremena sam ulazio u obelezavanje i merenje ali na kraju se sve isplatilo. Hvala još jednom. Evo slike ispod.