Pa to bi bilo najbolje medjutim to i nije problem napraviti. Imas sliku a ostalo je lako. Osnova ti je sper ploca na koju lepis levo i desno dasice odredjenog oblika. Ugornjoj yoni zalepis dascicu koja ti je vodjica za klizac. Kad se osuse sa obe strane stavis vodilicu do nje pa zalepis donju dascicu uz vodilicu. Kad se i to osusi prorezes rupe izmedju za zavrtanje vijaka. Sper ploca mora biti duza za duzinu rukohvata koji lepis na taj sper. Jedino moras paziti kad postavljas rukohvat da bude strogo pod 90stepeni jer inajmanja greska se ose ti na duzini klizaca. Mislim da sam ti bio dovoljno jasan.
Na samom šablonu ima i odstojnik debeo 2mm koji ne dozvoljava klizaču da dože tačno do graničnika. Ovaj šablon je dobar jer daje unapred i poziciju kada se fioka skroz uvlači u korpus.
Stvarno sasav link.
Bice da je neka zavrzlama oko enkodinga, to jest da se neko od ovih donjih crta razlicito tumaci u zavisnosti od lokalnih podesavanja u browseru.
Ajde probajte ovako: iskopirajte sledeci red direktno u adresnu liniju browsera:
Nikola, negde sam skoro video ove šablone, e sad dal u Alfa Enterijeru na novom naselju ili...viđao sam i kod Lamex-a ona mala radnjica za prodaju okova to ti je na putu za Futog, mada probaj opet u Hoby sistemu tamo sam ih ranije viđao.
U Bgd-u imaju Evropa Okovi i to tek kada naruce, nekih 1400-1500 dinara...Nigde vise nema...Artinvest prodaje tu narandzastu za 6500, a u FER shopu neka kosta 250 evra...
Nije mi jasno zasto je to toliko skupo...Ako neko zna jos neku radnju i da sigurno ima neka napise...Beograd.
Treba da mi se njihov vozac javi...ako se to ne desi, zamolicu te da mi tada doneses, jedino ces morati brzo da ga kupis jer je ostalo jos dva komada :-)...
U svakom slucaju, hvala ti puno sto si se ponudio...
Kupljeno danas 07.05. za 1230...Vozac Sale doneo, a firmi iz NS svaka cast.:-)
Jos samo da mi neko pojasni kako se ovo koristi?
Last edited by maksabj on 07 May 2010 18:34, edited 1 time in total.