trivun wrote:Da li slučajno znaš kako se spajaju, obzirom da su šuplje. Da li postoji neki poseban okov za spajanje i da li može da se nađe.
Pa obratiš se lepo u Darex, pošto su ti oni uvoznici istih pa pitaš, koliko sam upoznat za spajanje postoji neki njihov okov, a za sve ostalo vidim da se dopunjuju sa Hettich- ovim kao i Hafele okovom. Tako da ako ti je smoreno da zoveš Darex, onda lepo pogledaj njihov Egger-ov sajt preuzmi kataloge i to ti je to.
Pozdrav Misko.
Last edited by Misko on 07 Mar 2008 16:38, edited 1 time in total.
U vezi eurolight ploča: Ako neko ima iskustva u radu sa njima - jasno mi je da se za spajanje moraju koristiti odgovarajući okovi i da se ne mogu koristiti tehnike spajanja koje se primenjuju kod univera. Ono sto mi nije jasno, iako sam se raspitivao i gledao po sajtovima proizvodjaća, kako se na primer montiraju klizači za fioke na korpus? Kako se montiraju ručice na frontove od eurolight ploča? kako da u korpus od eurolight ploča stavim staklenu policu?
Da li je neko probao da spaja eurolight ploče monaznim lepkovima?
Ja sam koristio eggerove sačaste radne ploče debljine 6cm, problem je kod ugradnje sudopera i ploča za kuhanje! treba izradit okvir ispod tankog gornjeg sloja jer je nemoguče drugačije učvrstit tehniku!
Eggerove sacaste ploce od 60 mm imaju sa obje strane punu stjenku po 8 mm. Nekako mi ne ide bas za radnu plocu u kuhinji. Sa prednje strane, gdje se najvise koristi, dodje kant traka! Ali za tv komode i sl. su odlicne. Skoro sam gledao sobna vrata od tih ploca, i izgledaju extra. I vrata i okvir je napravljen od sacastih ploca, a u sobi ormar u istoj boji !!