Koje sarke?

Razgovori o radu sa ivericom, tehnike, materijali i ostalo
blum
Samostalni majstor

Post by blum »

NEX wrote:Posto sam ja odskora ovde,a vidim da se covek zove blum,evo predloga.Ako prodajes ili distribuiras program bluma,ajd da vidmo ima li prostora za neku konkretniju saradnju.Da popricamo o tome,sta i kako.POZDRAV
pozdrav
nemam ništa sa blumom..kupac ko i ti..
svidja mi se njihov program..to je sve..
ako ime mog nicka nije po pravilima foruma..
neka kolege kažu..
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

NEX wrote:ok.nov sam a zeljan razmene iskustava ,znanja i ostaloga.Ako sam nesto prenaglio izvinjavam se.Ali mislim da su pitanja krajnje logicna i usko vezana za posao.malo me uputite u rad svega ovoga i bice ok.Stvarno je cela ova prica odlicno napravljenj pa se nekad malo vise covek zanese pa pomene i neku firmu,sto ovde izgleda nije preporucljivo.
Forum je specijalizovan, a dobrog zanata nema bez alata. Pominjanje firmi, linkova i sl. je OK, ako je u funkciji davanja neke konkretne informacije. Dakle, ako je u pitanju link, on trebada vodi ka konkretnom proizvodu ili informaciji koji se tiču teme. Link prema home strani svakako nije informacija koja može nekom bitno da pomogne. Uostalom, svaka firma se lako nalazi na Googlu po svom nazivu :) i tu ne treba da budeš genije.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Nije problem pominjati firmu. Uostalom svaki cas pominjemo Bosch, Festo, Metabo...
Kao sto metabo napisa: OTVORENO reklamiranje. U smislu reklamiranja firme, nije reklama ako ponudis na prodaju svoj strug, ili nesto takvo Naravno u odgovarajucem forumu (Gde da prodam).

Za stvari ovog tipa, kao sto je poslovna saradnja, postoji PP (privatna posta) ili mail.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

ako ime mog nicka nije po pravilima foruma..
neka kolege kažu..
Nick ti je sasvim u redu
Uostalom imamo moderatora kome je nick metabo (i isto tako nema nikakve veze sa doticnom firmom, osim sto verovatno poseduje par komada njihovih alata)
NEX
Majstor

Post by NEX »

Pa ovaj forum je valjda tu da bi se ostvarila neka poslovna i prijateljska saradnja.No ako to treba da ide preko privatne poste,OK,pratim,podrzavam.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Forum nije tu da bi se ostvarivala poslovna saradnja.
Forum je tu da bi se ljudi zainteresovani za jedan zanat medjuobno druzili i razmenjivali iskustva.
Post Reply