potpuno se slažem ,mnogo lakše je zamaskirati na kuhinji milimetar više-manje.Arax wrote:Da to stoji. Ali nekad se ne isplati nositi elemenat na ponovno secenje za 1mm, dok upalis auto, odvezes se, oni ne rade, proslo radno vreme, potrosis i vreme, zivce, gorivo. Taj milimetar ili 2 ne znace mnogo u sklapanju nekih stvari, ne steti izgledu i sklapanju komponenti, dok za sklapanje nekih drugih stvari, ako nije u milimetru ne moze se sklopiti komponenta.
Ja sam vise puta reklamirao, ali takodje sam i ugradjivao elemente koji nisu tacno na meru. Po meni je mnogo gore kada mi daju na meru a sa iskrzalim krajevima!!!
nego kada je isečeno ko ubodnom pilom tj iskrzano.mada i za to postoje razni vosci u svim često upotrebljavanim dekorima.a slažem se i sa tim da kad tražiš određenu mjeru da treba da je i dobiješ ,ali to uvećini slučajeva se desi drugačije.jer tog radnika zaboli za mm ,pogotovo kad seče za potrošača i još više komada.
ali de neka proba da napravi mm više ili manje za svoju proizvodnju tj za onog za koga radi.
katastrofa je davati nekom dinar koji.još ako ga iskoristi za pivce a radi za mašinom i gura prste oko testere.
pa tako ja lično kad bi neki radnik i uzeo dinar tako bi mogao i da uzme radnu knjižicu.
ali ajd preko bakšiša bih možda i prešao ali preko piva ili bilo kakvog alkohola teško.
kada se završi radno vreme obično se uzme gajbica piva pa se popije.
dobro ne baš svaki dan ali pivo uvek ima ali samo posle vremena radnog.