ИЗРАДА АКУСТИЧНЕ ГИТАРЕ
Sada vidim da je moj tast imao pravo.Naime on je Slavonac i kipar je radi iz drveta skulpture a i iz gline isto tako.Jednom prilikom smo pričali o drvetu s kojim radi pa mi je rekao da je za to najbolji hrast ali onaj koji odleži u vodi bar stotinjak godina,a ja mu naravno nisam vjerovao mislim u vodi tolike godine pa ima da istruli najviše za deset ili petnaest godina.
Čovijek sniva a Bog realizira!
zdravo ljudi...zovem se Bane...iz indjije sam...imam 18 godina...sviram gitaru 4 godine...i dosao sam na ideju da napravim akusticnu gitaru ...to bi trebalo da bude poklon za devojku...
ali nzm odakle da pocnem...ni sta mi treba....ni kako da radim ....bas nista...
da li neko moze da mi pomogne oko ovoga....molim vas...
trazio sam na internetu i vidim da su sve ljudi iz inostranstva koji to ''dobro'' napljacuju...
tako da sam se bas smorio i onda nasao ovaj forum...ako neko ima iskustva....bilo sta...ja sam blizu beograda...
pa ako mozete da pomognete bio bih vam zahvalan...
pozdrav Bane...
ali nzm odakle da pocnem...ni sta mi treba....ni kako da radim ....bas nista...

da li neko moze da mi pomogne oko ovoga....molim vas...
trazio sam na internetu i vidim da su sve ljudi iz inostranstva koji to ''dobro'' napljacuju...
tako da sam se bas smorio i onda nasao ovaj forum...ako neko ima iskustva....bilo sta...ja sam blizu beograda...
pa ako mozete da pomognete bio bih vam zahvalan...
pozdrav Bane...
Pozdrav stolarima posle duzeg odsustva! :buga:
Mislim da u Srbiji ima dosta graditelja (akusticnih) gitara, ali ne znam koliko zele da ti pomognu....
Mozda nije lose za pocetak da se malo druzis preko Facebook-a sa Aleksandrom Milutinovicem, koji zaista sa ljubavlju pravi razne drvene instrumente, i to mu ide od ruke.
http://www.facebook.com/aleksandar.milutinovic.370

Mislim da u Srbiji ima dosta graditelja (akusticnih) gitara, ali ne znam koliko zele da ti pomognu....
Mozda nije lose za pocetak da se malo druzis preko Facebook-a sa Aleksandrom Milutinovicem, koji zaista sa ljubavlju pravi razne drvene instrumente, i to mu ide od ruke.
http://www.facebook.com/aleksandar.milutinovic.370

Last edited by boggy on 12 Jul 2012 22:18, edited 1 time in total.