Beli javor za gusle
Vidi, to mi nije palo na pamet. A i zvuk je umilniji nego kada visec gudalo.
Nego, Nikolasi, ne vidim uopste svrhu ove teme. Na svako pitanje dobijes odgovor, koji ne zelis da poslusas, nego uradis upravo suprotno. Cemu onda bilo kakvo postavljanje pitanja, kada si pametniji od svih na forumu, sa svim iskustvom u obradi drveta koje imaju. Bolje predji na YT i FB, tamo mozda ima publike. Ovde je neces naci.
Nego, Nikolasi, ne vidim uopste svrhu ove teme. Na svako pitanje dobijes odgovor, koji ne zelis da poslusas, nego uradis upravo suprotno. Cemu onda bilo kakvo postavljanje pitanja, kada si pametniji od svih na forumu, sa svim iskustvom u obradi drveta koje imaju. Bolje predji na YT i FB, tamo mozda ima publike. Ovde je neces naci.
- maricaiivica
- Moderator
Ja brate od ljubomore nemogu ni da citam sta radis i pises-ubi me sto ja tako ne znam :groota:
Uvek sam imao zelju da napravim neki instrument ali mi ne ide od ruke,prosto ti zavidim kako ti to precizno i sa ljubavlju to radis polako i smireno.mrzim te
Uvek sam imao zelju da napravim neki instrument ali mi ne ide od ruke,prosto ti zavidim kako ti to precizno i sa ljubavlju to radis polako i smireno.mrzim te

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
Maricaiivica, da bacaju ali tigrovima. Ovde nema lavova. I to bacanje tigrovima se humano naziva . Pomoć majci prirodi u pravinom selektiranju faune
I niko nece da sve igra?
Pa ja cu da poludim od dosade. Ovde kolektivni godisnji na nivou drzave
I niko nece da sve igra?
Pa ja cu da poludim od dosade. Ovde kolektivni godisnji na nivou drzave
Last edited by daleko on 02 Jan 2019 21:56, edited 1 time in total.
Ma decko je u pravu, to vas samo izjeda ljubomora. Eto ne znate da napravite automatske gusle, pa ne znate da secete drvo iz ruke, pa ne znate...
Ma mnogo toga vi ne znate. A decko je cist genije. Ifigenije takoreci.
Singer lepo priznao. Noceas nece ni da spava od zavisti
A i forum je prilicno zamro u ove novogodisnje dane, i da nema momka sa guslama, koji otkriva pticiji javor u ponoc na novu godinu, ne bi imali oko cega da se smejemo. Ili da zavidimo
:skratta::reta:
Ma mnogo toga vi ne znate. A decko je cist genije. Ifigenije takoreci.
Singer lepo priznao. Noceas nece ni da spava od zavisti

A i forum je prilicno zamro u ove novogodisnje dane, i da nema momka sa guslama, koji otkriva pticiji javor u ponoc na novu godinu, ne bi imali oko cega da se smejemo. Ili da zavidimo