Pozdrav

Mislim da problem moze da bude u odabiru alata koji si koristio da bi radio sitne detalje. Odnosno, da budem precizniji, kada si definisao alat da bi napravio toolpath, mora da koristis isti alat kada radis komad. Ne moze da se koristi jedan u generisanju, a drugi u obradi. U principu, ne bi trebalo da bude problema. Drugo, zavisi koliko ti je precizna masina. Ja sam ukapirao da sa svojom moram da radim polako (moja je pravljena od drveta) jer se ako secem brzo, sve se krivi i onda krug ne ispadne krug, nego elipsa. Pre nego krenes da radis nesto ozbiljno, kreni sa prostim stvarima, krug, kvadrat, da vidis koliko je to precizno. Ovako, na nekom od komplikovanih delova, tesko je uociti gde je problem.thunder wrote:uradio sam ikonu Sv. Jovana na drvetu, u 3D izgedu mi je bio super, ali kada sam ga preneo na drvo sitni detalji, koji se u ArtCAM-u vide super, su maltene nestali! Ima jako velika razlika izmedju gotovog proizvoda i izmedju izgleda u ArtCAM-u!
Pogledaj poruku http://www.stolarskaradionica.com/forum … 9959#p9959thunder wrote:Stavit cu fotke, samo mi objasnite kako... Nov sam ovde i slabo se snalazim!