Sto se tice, softwera! Pazite ovako, sve je moguce pronaci na internetu. Savet oko potraznje odredjenog, odete na google.ru (Rusia), nema sta necete naci, krekovane, obuke od A do Sh.
Ja imam stolar pro i win table, koji radi na HASP ALADIN DRIVE pazi ovu nametusu i prevaru,
Softwer koji je legalno kupljen i imam licencu na svoje ime, sad covek se setio sledeceg, da taj kljuc koji je placen i softwer 1000Dojche Marona, da se taj kljuc unusti i da mu placam licencu 120e na godisnjem nivou, + updejt 80e + kljuc 50= 250 na godisnje nivou pomnozi na bar 100 korisnika ima 25000e godisnje da se neradi nista.
Tako, da pazite pri kupovini bilo koje programa! Ima tu fora i fora, koje sam cuo. A, ovo je provereno za stolar pro i wintable.
Kopajte, trazite, nacice te !
I kitchen Draw, ima krojne liste.
Savet,
Dzaba bacanje para, bolje neki program koji moze da uradi sve isto. Radi se o projekciji vizuelnog prikaza kuhinje, plakara ormana i jos nekih daljih navedenih proizvoda.
Primer: Kupac zeli kuhinju, vi napravite cas posla u programu. On zeli samo da ima sliku o tome u glavi, (Kao nekada papir i olovka ,teza varijanta). I kraj price! Za ove sitne programe netreba mnogo vremea za ucenje, s' tim netreba ni jak racunar koji se nosi na teren. JAce stavi zahtevaju. KitchenDraw mamara za nase prostore ima i on sasvi dobar randering, krojne liste i cene.
Program za drvo masiv, (3ds max, SolidWorks) Solid je sasvim dobar i lagan za ucenje, 3ds max tezi za ucenje ali jako dobar(nismo industija, niti industriski dizajn)
Google SkectUP perfektan program 3d projekcije i ostali zezancija
Slike su iz solidworks 30% sam iskoristio grafiku

Smesno.....