Vukasin_1 wrote:Jos jedno pitanje.Onaj tutorijal sto si mi poslao kako da zalepim rucku sve sam uradio kako je napisano ali kad pogledam renderovanu sliku sa ruckom,sva je kao iz poligona i ruzna kako to da popravim.
Pozdrav narode,iako sam nov ovdje zelim da pomognem u vezi software-a.
Znaci,ukoliko se Administracija sajta slaze,vi trazite bilo koji program koji Vam je potreban a ja cu se potruditi da ga linkujem ovdje na sajt.
1.Treba nam pomoc jedino ako si neki dobara haker pa da nam pomognes oko Kitchedraw-a 5.0.Trebaju nam katalozi za taj program sa orginalnog sajta.
Ako mozes da upadnes na sajt pa da ga ih skines hehehe, to je malo tesko.
2.Treba mi za Maya 2008 neki tutorijali mislim video malo da se usavrsim ja sam skinuo 3 koji imaju veze sa crtanjem enterijela prosao sam ih od glave do pete i vidi sata sam uradio
*Nebojsa* wrote:Pozdrav narode,iako sam nov ovdje zelim da pomognem u vezi software-a.
Znaci,ukoliko se Administracija sajta slaze,vi trazite bilo koji program koji Vam je potreban a ja cu se potruditi da ga linkujem ovdje na sajt.
Nazalost, nemozemo da se slozimo (ovo nazalost je privatno misljenje i nema nikakve veze sa zvanicnom politikom sajta).
Zbog takvih stvari mogli bi da dodjemo na tapet antipiratskih propisa, a nisu ni malo nezni.
Jedino mesto gde mozete da pisete sta hocete su privatne poruke.
Å ta reći čovek i pored dobre volje da pomogne može da nastrada, ko samo izmisli te j.... propise, kao u čuvenoj Borinoj pesmi "Pravila,pravila.....":lol::lol:
Nego Nebojša kao što reče mBole, pomozi kolegama ako možeš šaljući im poruke na pp, a oni će nas verujem obavestiti ako mogu da pomognu.
Momci, kao sto rekosmo, ovakve stvari molim vas na pp (par prethodnih poruka je obrisano).
Sory, ali stvarno su zaguljeni sa autorskim pravima. Jedna od najneznijih mera je ukidanje sajta, a verujem da to nikome od nas nije u interesu.
Na drugoj strani lestvice se nalaze i zatvorske kazne (cak do 5 godina)!