Gde nabaviti program za proračun pločastih materijala
Gde nabaviti program za proračun pločastih materijala
poštovane kolege interesuje me gde mogu nabavit program za sečenje pločasti materijala unapred hvala
imas temu "software"procitaj,optimik je dobar, ja ga koristim,mogu ti ga poslati(samo kazi odakle si(bilo bi lepo)).zoran56 wrote:poštovane kolege interesuje me gde mogu nabavit program za sečenje pločasti materijala unapred hvala

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Kolega, dobro došao!
Molim te da poruke ostavljaš na predviđena mesta u forumu. Pretpostavljam da je ovo "sejanje" rezultat početničkog nesnalaženja na forumu
Programa za obradu pločastih materijala ima mnogo i sa njima se možeš upoznati u okviru tema u ovoj konferenciji. Nemoj tražiti linkove prema piratizovanim verzijama jer politika ovog foruma je takva da se štite autorska prava.
Da bi dobio odgovarajući odgovor na svoje pitanje moraš nam reći odakle si i da li ti softver treba za amatersku ili profesionalnu upotrebu.
P.S.
Singer, u isto smo vreme odgovarali tako da su nam poruke malo nepovezane...
Molim te da poruke ostavljaš na predviđena mesta u forumu. Pretpostavljam da je ovo "sejanje" rezultat početničkog nesnalaženja na forumu

Programa za obradu pločastih materijala ima mnogo i sa njima se možeš upoznati u okviru tema u ovoj konferenciji. Nemoj tražiti linkove prema piratizovanim verzijama jer politika ovog foruma je takva da se štite autorska prava.
Da bi dobio odgovarajući odgovor na svoje pitanje moraš nam reći odakle si i da li ti softver treba za amatersku ili profesionalnu upotrebu.
P.S.
Singer, u isto smo vreme odgovarali tako da su nam poruke malo nepovezane...