Pro100 i krojana lista
Kolega Milane nemoj da se srdiš ako sam slučajno rekao nešto uvredljivo nije mi namjera niti najmanja već sam se malo našalio jer vidim da baratate svi skupa tim programima ko ja sjekirom ,stoga ako sam te isprovocirao svojim pisanjem ja se izvinjavam jer mi nije bila namjera.
Čovijek sniva a Bog realizira!
- milan_carpenter
- Majstor početnik
- milan_carpenter
- Majstor početnik
- milan_carpenter
- Majstor početnik
Kad sam probao da promenim dimenzije iz 18 u 16 mm (debljinu iverice) nisu se promenile dimenzije ostalih ploca (a trebalo je za 2 mm da se povecaju neke ploce). Tako da one dimenzije koje sam dobio nisu bile tacne. Kako si to resio (ili si sve racno presmetao i koregovao).milan_carpenter wrote:U Makedoniji rade sa 16mm... Tako da sam samo morao da izvrsim korekcije u Pro100 oko tih stvari. Tako da ima posla 5-6 dana ali posle je super. menjam samo frontove dali puni, staklo-drvo, staklo-metal-drvo, masiv, i ostale stavri.
Ja sam isprobao corpus 1.25 (piratska verzija koja nije 100 operativna ili radi dosta toga, a malo se covek snalazi tako da koristim i 3.0 demo za neke stvari onda) i kad nesta promenim u dimenzije neke ploce odmah se menjaju dimenzije ostalih (jer je sve preko formule, mada moze se iskluciti i podesiti rucno iz mozga) no kod pro100 nisam nasao nista slicno.
Last edited by roliver on 06 Mar 2010 21:16, edited 1 time in total.
Postovane kolege!
Ja sam ovde na portalu novi,pa se izvinjavam sto cu i malo da vas kritikujem,ali sa najboljim namerama.Vidim da imate potrebe za softveroro u izradi namestaja i to mi se svidja.Ja sam probao u proteklih 10 godina jedno desetak varijanti,sve dzabe,krakovano i tako to.Pre godinu dana sam video kod coveka program Corpus i dopao mi se .Malo sam probao da radim i uvideo da su svi drugi programi ne prilagodljiviji nasem poslu zaista.
Kada sam kupio program i za dva meseca naucio da radim tek sam onda video sta je to i kako radi.Danas ,kada bi mi neko oduzeo program ,ja vise nebi ni radio ovaj posao,jer je to za mene ne zamislivo.
Ja ne zelim da objasnjavam mogucnosti po segmentima i da pravim prodavcima programa besplatnu reklamu,ali ako nekog zanimaju detalji,neka se javi objasnicu,to je jednostavno cudo kako ne mozete zamisliti.
Ja sam ovde na portalu novi,pa se izvinjavam sto cu i malo da vas kritikujem,ali sa najboljim namerama.Vidim da imate potrebe za softveroro u izradi namestaja i to mi se svidja.Ja sam probao u proteklih 10 godina jedno desetak varijanti,sve dzabe,krakovano i tako to.Pre godinu dana sam video kod coveka program Corpus i dopao mi se .Malo sam probao da radim i uvideo da su svi drugi programi ne prilagodljiviji nasem poslu zaista.
Kada sam kupio program i za dva meseca naucio da radim tek sam onda video sta je to i kako radi.Danas ,kada bi mi neko oduzeo program ,ja vise nebi ni radio ovaj posao,jer je to za mene ne zamislivo.
Ja ne zelim da objasnjavam mogucnosti po segmentima i da pravim prodavcima programa besplatnu reklamu,ali ako nekog zanimaju detalji,neka se javi objasnicu,to je jednostavno cudo kako ne mozete zamisliti.
Pozdrav kolega yngwie i dobro nam došao na ovaj sajt i na naš forum.Evo kad si već spomenuo program mene interesira koliko košta onako informativno mada sam ja hobista i čini mi se da mi neće trebati nešto spektakularno ali me zanima jel ima negdje da se skine neka free verzija za đaba pošto nisam profesionalni stolar i od toga neživim da bi mi toliko trebalo već čisto za zabavu.Hvala ti unaprijed na informacijama.
Čovijek sniva a Bog realizira!
Ovo ako nije reklama - onda žvaćem detelinu...yngwie wrote:Postovane kolege!

Doduše, malo je providna...

Dragi kolega Bojane!
Ne znam kako ti zakljucujes o tome da li je nesto naivno ili je reklama,ali tvrdim da je ono sto sam napisao o softveru istina.Ukoliko to nije bilo dobro da se napise tako ja se izvinjavam zbog greske.Hteo sam da prikazem jos jedan pogled na ovu temu,nemam nikakve interese,zasto bi bilo koga reklamirao .Neka svako odluci sta je za njega najbolje!
Ne znam kako ti zakljucujes o tome da li je nesto naivno ili je reklama,ali tvrdim da je ono sto sam napisao o softveru istina.Ukoliko to nije bilo dobro da se napise tako ja se izvinjavam zbog greske.Hteo sam da prikazem jos jedan pogled na ovu temu,nemam nikakve interese,zasto bi bilo koga reklamirao .Neka svako odluci sta je za njega najbolje!