Kao redovan "posmatrac" zbivanja ovde moram da kazem da je ovaj forum glavni krivac sto sad hocu i ja nesto sam da napravim, naravno uz vasu pomoc.
Mislim da sam dosta stvari "ukapirao" jos me jedino muce vrata, odnosno, sarke za vrata.
Iverica koju korisitm je 18 mm.
Ono sto hocu da uradim je prilozeno (crtez sa dimenzijama nije krojna lista), a pitanja slede:
1. Jesam li pri crtanju negde zeznuo stvar ili moze ovako da prodje?
2. Vrata treba da se zatvaraju unutar korpusa a ne na strane korpusa... dakle koje sarke da trazim i gde da iscrtam rupe? Inace vrata su za po 3 mm sa svake strane manja od otvora korpusa... tako sam procitao ovde na forumu. Gledao sam i u temi koja obradjuje ovu problematiku ali ipak... voleo bih da ovo pogleda neko sa iskustvom.
3. Spajanje tabli bih ivzeo tako da se srafovi ne vide, znam da se za to koriste drveni klinovi (ako se to tako zove) ali ne znam kako se zove "stvarcica" koja sluzi za obelezavanje mesta gde cu da busim rupe u iverici za drvene klinove i koji lepak da kupim?
Dakle, svako savet je dobrodosao, svaka primedba na crtez takodjer a odgovori na ova moja pitanja su posebno dobrodosli.