kao sto se moze vidit na ovoj slici su 3 noge, dimenzija 640x90x30, i svaka ima urezan drukciji oblik. Posebno se mora paziti oko nogu, jer nemoze bilo kakva dimezija sirine i debljine biti, mora biti proporcionalna npr. 640x90x30 ili 640x120x40 itd. odnosno sirina/3=debljina. Mora se paziti i na to ako se pravi R-profil da utori moraju istog radijusa biti kao i vanjski, ja sam skicirao da je sve pravokutnog oblika, al kad sam ga napravio ima sve R-profile. Utori moraju biti kolika ja sirina i debljina istih nogu, par kota sam nacrtao, detaljnije mogu na zahtjev

na ovoj slici je prikazano kako se sklapaju noge, i vjerujte mi, u sketchupu sam ih pokusavao sklopiti cca 2h uz XX prepravki dok nisam uspio sve ustimat
KORAK 1. - sljedom kak je prikazano na prvoj slici 3. NOGA se spusta u utor 1. NOGE do utora u 3.NOGI kao na slici dolje

KORAK 2. - 2. Noga se stavlja na prvu nogu sve do 3. noge

KORAK 3. - 3. Noga se spusta ostalih 30mm dok nesjedne na 2. nogu i zatvori sve otvore

ovako pravio bih ovakav stol kao na slici ono što me zanima kako to izvesti, uspio sam u sketchupu nacrtat i složiti al mi se nesviđa što na jednoj nozi mora biti 4cm rupa što možete vidit na slici, sad me zanima jel se može drukčije izvest i kako ili tako može jedino
Hvala