Materijal je crno "drvo" ili kako ga već zovu tamo gde ga prodaju 18 mm (tamo sam pročitao 19 mm i više bih voleo jer je dosta kvalitnije ali, ovaj je na popustu, pa da ne kvarimo ugođaj) i radne ploče od istog materijala samo veće debljine 25mm.
Dužina na kojoj sve navedeno treba da stane je 275 cm + - 5cm ali to je otprilike to.
Plan je da bude sa leve strane element visine 205 cm, širine 40 cm i dubine 55cm. Vrata bi bila postavljena unutar korpusa i ne bi išla celom visinom, nego od 75 cm (mereno od ZEMLJE, ne od sokle) i naravno unutar tog ormana treba da bude po 3 - 4 police).
Takva bi trebalo da budu 2 elemetna, identična a između njih, treba da dođe radni sto.
E sad, radni sto je sa fiokama, bez mesta za kućište računara, sa policom. Ukupa dimenzija stola je 105cm, sa mestom za fioke oko 43 cm za fioke (spoljne mere unutar stola). Visina stola je 80 cm, razmak između police do tastature 10 ak cm
Iznad stola, treba da bude "viseći deo" koji baš i neće da visi, nego da se kači na ova dva "gardarobera" i da se naslanja na radni sto.
Dimenzije su 105 cm širina, 40 cm dubina i visina 50 cm.
I poslednji deo tog sklopa treba da bude TV audio polica.
Razmišljao sam da ona ne bude kao ostali elementi, nego da donja stranica bude kao i radna ploča, 25mm debljine, dužine 75 cm. Površina na kojoj će biti sam TV je visine kao i radni sto 80 ( + debljina materijala 25mm ) ali da ta povšina bude manja, recimo 75cm x 50 i da jedna od stranica, prema ormanu bude uvučena 20 cm kao mesto za ploče.
Između, naravno, treba da bude kao jedna polica, na 70 cm visine.
Da li neko ima neki konstruktivan predlog

Kasnije malo ću postaviti mere kako sam ja sve to zamislio, trebaće mi informacije, kakve se klapn šarke koriste kada se stavlja da vrata idu unutar korpusa, i još mnogo drugih sitnica, ali, polako, nadam se da ću ovo završiti pre 1. februara, trudna žena, NE DA MI MIRA

Hvala na odgovorima
Pozdrav
p.s. biće slika, nadam se podosta

da dodam, zaboravio sam da kažem, da veličina radne ploče bi dobro bilo da bide 65 cm x 105 cm, valja mi veći sto, potreban mi je a ne bi baš dobro bilo da je mnogo veća ploča, neće se uklopiti a i fioke bi bile dosta uvučene i ovako će biti ali to je neki kompromis ...