Kuhinja je mala 2250 x 2210, van svakog standarda + još ima i kut vertikalu gdje prolaze cijevi za odušak nape. Kako nemamo špajzu, zbuksao sam je na 3 strane tako da nam sve stane u tih 5 kvadrata.
Pa eto par slikica i link za download skečap fajla. Jedino nisam ucrtao šporet koji ide na onaj srednji element sa ladicama, i sudoper koji ide u kutni element desno. Napa je tu onako nacrtana zbog dimenzija da vidim hoće li se moći otvoriti vrata gornjih ormarića

http://www.ingtel.hr/kuhinja/kuhinja.skp
Korpusi iveral 18mm (WSM ili sl...), fronte od akrila, radna ploča ne znam još, leđa 3mm na "tupo" jer nemam s čime napraviti falceve. Okovi sve blum, za ladice tandembox, aventof HF za one viseće desno i HK za onaj viseći u kutu lijevo. Nema nigdje ručkica, sve su gola profili a jedan dio fronti je TIP-ON otvaranje...
Materijal se nadam naručiti sljedeći tjedan, pa ako ima koja dobra duša da baci oko na moj superfantastični uradak i da mi ukaže ako sam štogod zeznuo (a jesam sigurno), a i svaki prijedlog je više nego dobrodošao.
Ono što me zbilja muči su blende na kutevima lijevo i desno, ne znam da li je ovako ok ili se to radi nekako drukčije?
Pozz i hvala svima.