Pocetnik - polica
- PorterCable
- Šegrt
Pa taj namestaj od masiva koji prodaje Yisk se pravi u Rumuniji na cnc masinama, kako mislis da ce ga "bilo ko" kvalitetnije napraviti ? Jedino sto im je oskudno lakiranje, pa ne lakiraju gde ne mora, a gde mora stave tek 2 mikrona laka... ja sam kupio jesenas u Italiji 2 singl kreveta kod njih i nista im ne fali, uradjeni su precizno, pedantno i cvrsto, nemam bas ni jednu zamerku osim to u vezi laka, ali s'obzirom na nisku cenu, extra je..maricaiivica wrote:Kako god i od cega god da ga napravi ima dobre sanse da proizvod bude kvalitetniji od onog iz jyska.
Ja mislim da je cepovanje previse za nekoga ko se sa ovim zanatom prvi put susrece i ni tiplovanje mu nije do kraja jasno
- maricaiivica
- Moderator
Pezzo, ja sam u par navrata svracao u jednu od radnji u mom kraju. Svaki put sam stekao utisak da sam dosao u neki autlet gde se prodaje ostecena roba i roba sa greskom. Radni sto kome je odvaljena jedna stranica (nogar), cipelarnik na kome je odvaljen poveci cosak jedne ploce,...masa robe u papirnoj foliji koja se zaljustila,...
Da, sve je sa cnc masine, precizno ali kada bolje pogledas vidis samo ivericu u foliji, grdni univer i smreku. Komadi od masiva konstrukcijski reseni tek da stoje u komadu,... bas, bas jeftina varijanta, jeftinije i nije moguce napraviti. Realno, takva je i cena.
Mozda u IT ide nesto kvalitetnija roba, to je moguce.
Da, sve je sa cnc masine, precizno ali kada bolje pogledas vidis samo ivericu u foliji, grdni univer i smreku. Komadi od masiva konstrukcijski reseni tek da stoje u komadu,... bas, bas jeftina varijanta, jeftinije i nije moguce napraviti. Realno, takva je i cena.
Mozda u IT ide nesto kvalitetnija roba, to je moguce.