ne zaboravi da ispod akvarijuma stavis stiropor.
takodjer, razmisljao bi pre u ovom pravcu - da ce sve skupa tezinom biti blize stotki, nego 54. posto je tu 50ak kg vode, plus staklo akvarijuma, plus kamencici/pesak na dnu ako budes stavio i t.d. - i nakupi se.
-znaci ako si tu negde oko stotkice - kad napravis - testiraj uz mere opreza (ako se skrsi pod tobom - da se ne skrsis i ti

)
*sad mi pade na pamet, svojevremeno kod mene, sile haosa i bezumlja odluce da krece kucu. i ja reko' o.k. ispraznicu akvarijume i dovescu nekog da pomerimo postolje (metalno, za 2 aq 144l + externi filtri od po 20ak cini mi se), na dnu jedno 7cm sljunka i t.d. -i kaze moj komsa, ma jok to malo samo isprazni, pomericemo mi... -ja umro od smeha, reko' labude, ovo kad izbacim ovih 300l vode, pa cemo jedva pomeriti - i bi mi simpaticno kad su smekeri (znas oni asistenti/geniji kojih svako od nas ima po komsiluku i medju drugarima

) pokusali da ppodignu i pomere kad sam izbacio pola vode iz oba. (naravno, nisu pomerili ni za milimetar). e, da i puno srece sa akvarijumom/akvaristikom - lep je hobi, -licno sam posle te epizode raskockao bio akvarijume i poklonio, a postolje, izgleda mi, da cu pretvoriti u radni sto za moja hobi zezanja sa drvetom.