evo nakon par manjih projekata i ove komode - http://www.stolarskaradionica.com/forum ... hp?id=8057 dosao je na red veci projekt pa trebam savjete iskusnijih stolara.
Dakle zelim napraviti u sobi ugradbeni ormar, ali po mogucnosti sa sto manje iverala i sto vise drva ili barem mdf-a. S lijeve strane ormara je postojeci zid od sobe, a s desne strane bi dignuo zid od knaufa. Na slikama dolje prilazem screenshot nekog svog nacrta iz sketchup-a kako sam ja to zamislio. Na slicnu shemu sam vec napravio sebi jedan ugradbeni ormar na balkonu i pokazalo se ok ali ovo mi ipak ide u sobu i zelim to napraviti propisno.
Dakle, ukratko, ideja mi je napraviti drveni okvir koji bi se fiksirao za zid (tiplama), a unutar njega bih postavio od iverala vertikalne ploce i ove 2 horizontalne ploce (pod i gornja razina).

Vrata bi radio ili od MDF-a (izglodao bih utore za dekoracije i lakirao ga) ili mozda od pravog drva (sa okvirom i plocama unutra), nisam jos siguran.
Neki ogledni primjer prema kojem ciljam je na ovoj slici dolje (samo bezi ovih ukrasnih stukatura na vrhu).

Znam da ova slika gore izgleda preambiciozno s obzirom da nemam jos toliko iskustva ali to je vise da vidite kako bi rasporedio vrata, ladice i slicno.
Ima li to ikakvog smisla po vama i mozete li mi unaprijed dat neki savjet prije nego bude kasno?