Odlicno ako moze da se naruci. Ja sam jednom video taj sajt od Milumena i trazio po njemu. A Radenka nisam razumeo na sta je mislio, pretpostavljam na stegu sa ekscentrom, ali se ja nisam snasao na Filos-ovom sajtu i nisam nista nasao. Pretpostavljam da mozda na linkovanom sajtu Omas-a imaju.
Zatim, video sam u Wobyhaus onu masinicu Vomax sa rotacionom smirglom, 1300 w, ali su im sve cetke koje imaju za metal. Sama ta cetka je skupa, ali problem je sto nemaju najlonske, ovakve:
inace jedna takva masinica sa takvom cetkom kosta oko 500 evra, a ova je oko 12000, a ova cetka sto je nemaju kosta u Italiji 100 evra. Ja sam jednu odlicnu video ranije kod onog Tesica na buvljaku, pre jedno 3-4 godine i ne uzeh je, imala je provrt 30mm i dugacka jedno 15cm, ziv sam se pojeo, a dugo je drzao neprodatu. Pa sam ga posle jednom zvao da ga pitam gde je nabavio i rekao mi je da je imao sajamski uzorak. Ima i neki u N.Sadu koji pravi razne industrijske cetke, ali lakse mi je i da kupim kasnije na zapadu kad budem isao jer mi nista nije hitno. Samo, malo nasi trgovci vode racuna o snabdevenosti, pa eto moramo i da kontaktiramo ovako i da se snalazimo