Stolarska kombinirka Compa - italija
Stolarska kombinirka Compa - italija
Pozdrav kolege,
Nedavno sam kupio jos jednu kombinirku ova je italijanske proizvodnje marke COMPA tako pise na njoj. Ima abrihtet,diht, cirkular, suport i frezer jeste mala nozevi su 200mm testera fi 250 ali je cela livena i mnogo teska. Kontakrirao sa italijane poslao mail ovoj firmi ali su mi rekli da je masina stara i da nemaju nista o njoj. Ja bih vas zamolio da ako neko bilo ko nesto zna o ovoj masini neka napise ili ako je neko og vas koristi.
Nedavno sam kupio jos jednu kombinirku ova je italijanske proizvodnje marke COMPA tako pise na njoj. Ima abrihtet,diht, cirkular, suport i frezer jeste mala nozevi su 200mm testera fi 250 ali je cela livena i mnogo teska. Kontakrirao sa italijane poslao mail ovoj firmi ali su mi rekli da je masina stara i da nemaju nista o njoj. Ja bih vas zamolio da ako neko bilo ko nesto zna o ovoj masini neka napise ili ako je neko og vas koristi.

*** mbole ***
Sredjene slike
Kopiraj CEO link koji dobijes nakon uploada slike. Dovoljno je da fali jedna zagrada na pocetku/kraju i stvar ne radi
*** mbole ***
Last edited by mbole on 25 Jul 2018 12:22, edited 1 time in total.
- Kole-Stolar
- Majstor majstora
Doteraj malo slike, jedino ova druga moze da se uveca, prva i treca ne mogu.
Sledeci put pokusaj sve da postavis u jednom postu, preglednija ce biti tema
(dok uploadujes slike otvoris dva prozora, jedan u kome pises novu temu i post a drugi u kome uploadujes slike i kako se upload zavrsi kompletan link kopiras u temu samo ne zaboravi da svaki link kopiras u novi red i sve ce biti u redu)
Nozevi jesu malo uzani ali tester fi 250mm dovoljna za jako puno poslova.
Sta te konkretno zanima u vezi masine ?
Meni sa slika izgleda kao ozbiljna kobinirka e sad ako su sva lezista i osovine u redu i dobri lezajevi nema sta, samo je eventualno dostelovati i pustiti u rad.
Sa slika ne mogu da vidim ali cini mi se da nema izvode za usisavanje piljevine, to je jedino sto bih ti savetovao da joj sto pre doradis.
Sledeci put pokusaj sve da postavis u jednom postu, preglednija ce biti tema

(dok uploadujes slike otvoris dva prozora, jedan u kome pises novu temu i post a drugi u kome uploadujes slike i kako se upload zavrsi kompletan link kopiras u temu samo ne zaboravi da svaki link kopiras u novi red i sve ce biti u redu)
Nozevi jesu malo uzani ali tester fi 250mm dovoljna za jako puno poslova.
Sta te konkretno zanima u vezi masine ?
Meni sa slika izgleda kao ozbiljna kobinirka e sad ako su sva lezista i osovine u redu i dobri lezajevi nema sta, samo je eventualno dostelovati i pustiti u rad.
Sa slika ne mogu da vidim ali cini mi se da nema izvode za usisavanje piljevine, to je jedino sto bih ti savetovao da joj sto pre doradis.
Sve je moguce, za nemoguce treba malo vise vremena !
Pisem sa telefona zato su takve slike probacu bolje da postavim. Nema nista za usisavanje piljenine napravicu to. Nema lufta nigde nista se ne drma. Malo samo oni srafovi gde se steluju ploce a drugo sve u redu. Zanima me motor i ostalo jer je bukvalno sve zatvoreno ne moze se doci do motora ali koliko sam probao radi bez problema. Voleo bih ako neko ima neko upustvo
- maricaiivica
- Moderator