Prilikom ljepljenja ploče stola od hrastovine, letvom sam napravio manje oštećenje na inače savršenoj ploči.
Sad me muči kako da to popravim, a da se što manje primjeti nakon farbanja. Na prijašnjem projektu koji sam radio, kit mi je bio vidljiv nakon premaza lanenim uljem, jer kit nije potamnio kao i ostatak drveta.
Palo mi je na pamet napraviti smjesu ljepila i piljevine, pa sa time zakrpati, samo ne znam kako će se to ponašati prilikom farbanja.
Popravak oštećenja na hrastovini
nikako lepak sa piljevinom!!!-kad se osusi skupi se,ako bajcujes to mesto posvetli.
trazi reparatur git za hrastovinu(ako je manje ostecenje)imaju ga radnje sa okovom za namestaj u vidu stapica ili malih konzervi,ako je vece ostecenje nadji parce iste boje i godova i zalepi pa smirglaj
trazi reparatur git za hrastovinu(ako je manje ostecenje)imaju ga radnje sa okovom za namestaj u vidu stapica ili malih konzervi,ako je vece ostecenje nadji parce iste boje i godova i zalepi pa smirglaj
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!