MadVlad wrote:I još citat sa gornjeg sajta:
Materijal za gradnju, što se posebno odnosi na drvo, dovozimo isključivo iz Kanade gdje je tretiran posebnom prirodnom tehnologijom zaštite.
a u gradnji se koristi puno manje željeza pa je zračenje štetno po zdravlje svedeno na minimum
Uh.
Kad god vidim ovakve naglaske na "zdravom", "prirodnom" itd. prva ideja je: ovde ima neka prevara i neko me munta, smatrajuci da sam idiot koji se zavuce pod krevet kad cuje rec "zracenje" (posto su me jelte o tome edukovali likovi koji prodaju m**a za bubrege preko televizije, a u skoli mi fizika i hemija nisu bas isle). E sta ce, meni su bas isle

pa sam prilicno alergican na: prirodno je znaci mora da je dobro.
I zvecarka, i bunika su vrlo prirodne, pa to uopste ne znaci da su zdrave

Zeni sam zabranio da gaji lijander, a jedini brslajn u kuci je pod mojim direktnim nadzorom
Malo mi cudna racunica u kojoj se daske vuku iz Kanade. Da nije cena transporta "malkice" previsoka? Mada to vec ne sme da se tvrdi, obzirom da na ovim prostorima, sasvim moze da se desi da je jeftinije dovuci cepanicu iz Kanade, nego je pazariti od Djoke koji zivi u najblizem selu.
Uh, covek me lepo uputio na nesto sto me interesuje, a ja ni pogledao nisam, a vec pljuc pljuc.
Izvinte, al stekao sam uslovni refleks na pominjanje reci "prirodno", "zdravo" i "zracenje" u propagandi. Cim ih cujem, tu neko pokusava da pravi vola od mene.