U dogledno vrijeme biti će i slika kako se što bude gradilo, iako je ovaj forum namijenjen drvetu oko kojega ću imati podosta pitanja ponajviše oko realizacija mojih kako kaže žena "fiks ideja" postati ću slike oko građevinskih radova i cijene istih utrošenih materijala i cijene posla, vjerujem da će ako ništa drugo to i nekome pomoći bar u najmanju ruku
Zasada imam dilemu oko stepeništa. Kako je prostorija u koju bi stavio stepenice 2,6*2metra, želio bi postaviti stepenište u obliku slova "U". Kako nemam predsoblje u smislu da mogu tamo staviti ormare želje mi je napraviti spremište ispod stepenica, prvo sm htio napraviti od željeza nosače ali mi se onda svidjela jedna koju ću priložiti. Znači u biti 2 gazišta bi činila i jedan ormar, ormar bi izradio od mdf-a 19 mm, i onda biredao samo ormar do ormara, naravno sami ormari bi bili međusobno učvrščeni kao i u boče zidove i pod radi krutosti, naravno stavio bi i gazišta koje bi ili ljepio ili jednostavno navukao sa iver vijcima, u biti da ne trkeljam vidite sliku.
Sljedeće pitanje je u svezi kuhinje tj. radne plohe, kako plohe koštaju po metru 20eura pomislio sam zašto ne bi jednostano kupio ljepljenu ploču 3cm od bukovine i premazao ju sa cromoden lakom (za parkete) pitam se da li je to pametno u smislu da li bi se ploča izbacila, govorimo o dimenzijama ploče 3,5 metara*62cm i 2metra*80cm te da li postoji koji drugi premaz u smislu za radnu plohu umjesto cromoden laka?