Krov
mbole hehe tvoje poznavanje prirode datira iz drvenog doba dok je moje malo mladje
a sto se tice pokrivaca. moj ti je savet crep - deo moje radionice je pokriven ondolinima i da ti kazem da ispod toga kad udari sunce ne moze da se radi, osecaj je kao da si u rerni - u svakom slucaju izolacija je neizbezna
a sto se tice pokrivaca. moj ti je savet crep - deo moje radionice je pokriven ondolinima i da ti kazem da ispod toga kad udari sunce ne moze da se radi, osecaj je kao da si u rerni - u svakom slucaju izolacija je neizbezna
Nisam radio krov na 4 vode, moj ti je savet da nadjes kucu sa tim krovom, da se popnes na tavan iDule wrote:Branimire,ili ko vec zna moze li neka drvena konstrukcija na cetri vode za krov?
ps.nema se nesto posla pa da gradimo
da snimis situaciju.Nisam pristalica takvog krova pa me nije interesovalo kako se radi.

Na kom rastojanju se postavlja binder od bindera,ako cu na njih kovati dasku colaru i stavljati foliju,preko dve letve i crep za pokrov?

Rastojanje je 5,5m
Last edited by Dule on 22 Aug 2008 18:49, edited 1 time in total.
Cuj jel zavrsio krov? Zavrsio je celu zgradu, uselio se, cak smo popili i koje pivo u to ime 
viewtopic.php?pid=15092#p15092

viewtopic.php?pid=15092#p15092
- milan_carpenter
- Majstor početnik