Ja nekako docekah 56 (jos malkice), a da nisu morali da mi mesaju nista

A nesto ne verujem ni da je gomila onih koji imaju preko 30 bas kljukana kojekakvim vitaminskim koktelima. O generacijama mojih roditelja i pre da ne pricam, pa im bas nista nije falilo.
Pojedes pomorandzu, mandarinu, bananu... napravis limunadu (ok limun nije bas za "jedenje"), sargarepici je mesto u supi, mada sam ja voleo da je krkam i onako nazivo, plus... vidis to nisam odavno radio... narendas sargarepu i zaseceris.
Vitamini nisu nesto sto nestaje u roku od 10 sekundi, pa da je neophodno odjednom smuljati sve. Daklem,a ko si danas jeo kruske, a sutra pomorandze isti djavo ko da si jeo malo jedne malo druge i danas i sutra.
A inace, sto se tice voca.... tamanim redom sve cega ima, i upravo volim da saram.
Djumbir... ne znam sta je to. Garant nesto gadno cim ga proglasavaju za mnogo zdravo

Da je ukusno, ne bi morali.
I bre... svakih par godina ispale kako je ovo ili ono do j. zdravo, a nesto nezdravo, pa onda nesto drugo i tako u krug... Marketing na koji narod pada ko muve na g... (sto marketing greneralno i jeste

)
I na kraju... postoji jedna prosta stvar. Organizam bolje od svih nutricionista, mame i tate zna sta mu je potrebno (izuzetak su stanja bolesti naravno). Jednostavno kada ti nesto treba, to nesto ti se jede.
To uguravanje zdravog zivota na silu sa svih strana, mora da se jede ovako, onako... stvarno me podseca na svojevremeno uguravanje "mozak eliminatora" (stomak eliminatora) ko se toga seca. Nisi bre mogo da otvoris fioku a da ne iskoci neka sojka koja mrda dupetom na okrugloj ploci i ubedjuje te da to kupis