Januar ,Februar,Mart 2011...
Januar ,Februar,Mart 2011...
Januar katastrofa
Februar ,tek ponesto
Mart , evo pade sneg.
Kolege,imate li posla i sta predvidjate za dalje?:forvonad:
Februar ,tek ponesto
Mart , evo pade sneg.
Kolege,imate li posla i sta predvidjate za dalje?:forvonad:
Ja izmisljam posao da mi zaposleni ne drze ruke u dzepove al se potrosih do kraja sve ode u repromaterijal, magacini puni proizvoda a nista se ne prodaje!!! :forbannad:
Al bice, nema predaje, samo neznam kad!!!;)
Osim toga radimo na nekim novim proizvodima, da se oprobamo malo i u trpezarijama nismo to do sad radi serijski!
Mada mi se svidjela recenica jednog naseg kolege stolara koji i u dubokoj starosti jos uvijek djelja drvo:
"Zive i oni koji nista ne rade!"
Al bice, nema predaje, samo neznam kad!!!;)
Osim toga radimo na nekim novim proizvodima, da se oprobamo malo i u trpezarijama nismo to do sad radi serijski!
Mada mi se svidjela recenica jednog naseg kolege stolara koji i u dubokoj starosti jos uvijek djelja drvo:
"Zive i oni koji nista ne rade!"
Last edited by Sasa on 02 Mar 2011 18:35, edited 1 time in total.
- peradetlic
- Majstor majstora
- maricaiivica
- Moderator
Džaba arče gorivoNexent wrote:Geografski gledano to znaci da je u Loznici Podgorici i Kikindi situacija manje vise slicna.
A primecujem da veliki Distributeri namestaja i opreme obilaze,zovu nude i ubedjuju.
To znaci da i oni nemaju posla,pa salju svoje menadzere na teren da nude robu sa dodatnim popustima.

Bogami ja uradih sad u februaru neke kosnice koje su po ko zna kojim merama jedno 40 komada i gazda rece nek stoje kad dodjem sa puta ja cu doci. Radim neki sto trpezarijski iskomplikovalo se tamo gde nisam ni mislio da ce se iskomplikovati nisam dovrsio i sve tako nesto bez veze. Ako ovako nastavi nista od mene.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
Nije loše u mojoj regiji ali mi ovi trećerazredni saloni otežavaju posao pa se moram zafrkavati više nego je potrebno da kupcima objasnim zašto je namještaj izrađen po mjeri skuplji nego seriski rađena poljska kuhinja sa kineskim okovom od koje je kartonska kutija u koju je upakirana kvalitetnija nego iverica od koje je napravljena! A ja radim isključivo od egger iverala i ugrađujem blum i hettich okove... i mogao bi da uspoređujem tako u nedogled neusporedivo sa kupcima!