Jolollo, je li ovo čuveni cirus, koji se koristio na takmičenjima avio modelara?
ja sam radio brodiće, ali su drugari radili ciruse, lahore i ostalo.
niste jedini.
i ja sam duugo godina bio modelar.
braco,seka,lahor,prvak....
laso,biokovo,mijat,istra,premantura....
neznam da li jos radi prodavnica na crvenom krstu za modelare?
ako neko zna nek javi,da probam mog indijanca da zainteresujem.
Last edited by mbole on 10 Feb 2011 02:48, edited 1 time in total.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
ali bih mogao da "iskopam" neki plan za model nekog jednostavnijeg brodića. ja sam "skidao" nacrte korita sa slika po časopisima, pa na osnovu toga radio kobilice, rebra itd..
Prodavnica na Krstu (Timocka 18)radi jos uvek. Ustvari, barem je radila pre jedno 6 meseci, jer sam kupovao neki model za kumića. Nije im neki izbor, al... daj sta das.
Vidim da se po,minje i neka radnja koja je na Sajmu (zove se Space).
mbole wrote:Prodavnica na Krstu (Timocka 18)radi jos uvek. Ustvari, barem je radila pre jedno 6 meseci, jer sam kupovao neki model za kumića. Nije im neki izbor, al... daj sta das.
Vidim da se po,minje i neka radnja koja je na Sajmu (zove se Space).
ta radnja na sajmu je rc modeli ,ni traga drvenim.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Jolollo,jedrilica je super.Zna li neko da li u Timočkoj ima,još uvek, maketa jedrilica od balze (Lahor,Cirus).Pa još kad bih zano i cenu bilo bi super.
"..Prodaj sve osim blanje i kreni,drugom stranom Jablane kreni.."
mi smo nase prvake narucili,napravili,isprobali i sad cekamo da prodje vreme(da ne forsiramo :rodna:)a posle cemo pucati na lahora pa cirusa pa.......na mesec