Plinski frizider
Plinski frizider
Trazim plinski frizider za camac, 50-60l. To su oni stari kamperski, electrolux, lehel...koji odlicno hlade, imaju i mali fiz. Ako neko zna gde ima da se kupi, ili nekog ko prodaje, molim vas javite mi.
Trt, mrt, zivot ili smrt!
Zamisli ja to imam u nekoj staroj kamp-kucici koju sam kupovao za radnike u sumi i nisam mogao da vjerujem da rade na plin!!!
Ne prodajem ga, nasao sam mu namjenu u vikendici a zanima me jos da li postoji i neki bojler koji moze da radi na 12V ili 24V posto mi je vikendica na vrh Bjelasice (1700m) pored Siskog jezera i nema struje a ni izgleda da ce je biti u skorije!
Ne prodajem ga, nasao sam mu namjenu u vikendici a zanima me jos da li postoji i neki bojler koji moze da radi na 12V ili 24V posto mi je vikendica na vrh Bjelasice (1700m) pored Siskog jezera i nema struje a ni izgleda da ce je biti u skorije!
Ja sam nasao preko oglasa kod nekih ljudi na Dusanovcu...polovno. Novo tesko moze da se nadje, vidjao sam u Hrvatskoj, ali preskupo... Ima kod coveka u Pirotu:
"Bojan Panajotovic iz Pirota drzi servis rashladne tehnike. Ima iskustvo od 21 god.rada sa svim vrstama rashladnihuredjaja.Specijalnost mu je FRIZIDER NA PLIN koje sam pravi a i vrsi servis svih tipova frizidera na plin.
010/337075
064/228-36-36
061/285-41-26
066/337-075"
Znam ljude koji su uzimali kod njega za camce i prezadovoljni su. Meni je bio problem to sto ima vece frizidere 120-150l, a meni je trebao mali... Salje i autobusom.
"Bojan Panajotovic iz Pirota drzi servis rashladne tehnike. Ima iskustvo od 21 god.rada sa svim vrstama rashladnihuredjaja.Specijalnost mu je FRIZIDER NA PLIN koje sam pravi a i vrsi servis svih tipova frizidera na plin.
010/337075
064/228-36-36
061/285-41-26
066/337-075"
Znam ljude koji su uzimali kod njega za camce i prezadovoljni su. Meni je bio problem to sto ima vece frizidere 120-150l, a meni je trebao mali... Salje i autobusom.
Trt, mrt, zivot ili smrt!