A meni extra pase posto vozim Peugeot!

Ovo je živa istina na Montenegro carini!DrNikola wrote::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ziva istina majke mi!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Strasno!yetta wrote:Ovo je živa istina na Montenegro carini!DrNikola wrote::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ziva istina majke mi!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/284_montenegro_carina.jpg[/url]
To ti je doktore pravi izbor. Kad već znaš dijagnozu, možeš u svakom trenutku patuljku oduzeti poklon kad te iznervira njegovo čvrkanje.DrNikola wrote:Kada budem isao za Australiju letrecu sa Qantas-om da bih poklonio patuljku novi cekic!:lol::lol::lol::lol:
šarenko wrote:Ja bre nemogu da objasnim mojoj komsinici evo pije kafu sa mojom Ženom i gleda sta ja kucam pa pita koja je to marka ma KITA (AKO LI NEKI DOKON STOLAR DA JOJ POJASNI ) ona raspuštenica pa se ne razume u alat
AL MOŽE YETTA ON JE MISLIM DOBRO POTKOVAN SA ISKUSTVOM
Dobra idejaÅ TRKIĆ wrote:E kolega yetta baš nemate sreće,ali možete da se sa tom damom igrate kauboja vi se ljepo legnete i glumite konjića a gospođa onda neka kaska preriom.