Nemoj mnogo da se sekiras
Evo ga rende u vermaxu za 1875 din http://www.vermax.rs/price.html
Video sam oavkvo u jos jednoj prodavnici negde na Banovom Brdu, cimi mi se da su Orto-exim al nisam siguran.
Mada nije mi se nesto preterano dopalo. Ima dosta tanak i noz i pritiskac. Trazi da se dotera pre nego sto krenes da ga koristis.
narode ,posto vidim da dosta posecujete najlon pijacu imam pitanje ,da li kod vas na najlonu ima i da se kupi topolova daska,samo da proverim informaciju da neidem dzaba na najlon posto sam iz subotice.
hkruno wrote:narode ,posto vidim da dosta posecujete najlon pijacu imam pitanje ,da li kod vas na najlonu ima i da se kupi topolova daska,samo da proverim informaciju da neidem dzaba na najlon posto sam iz subotice.
nema prijatelju,dotle jos nije doslo :D:D
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
hkruno wrote:narode ,posto vidim da dosta posecujete najlon pijacu imam pitanje ,da li kod vas na najlonu ima i da se kupi topolova daska,samo da proverim informaciju da neidem dzaba na najlon posto sam iz subotice.
Daske od topole ?? Možemo pitati nije problem mada neverujem ?
dragisa dragisa wrote:Nemoj mnogo da se sekiras smile
Ако је стварно стари енглески Стенли, имаш разлог за секирацију.
Мало ми је сумњива тако ниска цена.
Ma original ! brate nema falša provereno A cena je jer ga boli uvo za to ?
Nisam rekao da nije original, vec da je noviji model.
Stari modeli su imali daleko deblje nozeve i mnogo deblji spliter (onu plocicu sto ide zajedno sa nozem).
Probaj pitati u "Usluzi" u Bačkoj Topoli, oni od toga proizvode sanduke.
dragisa dragisa wrote:Nemoj mnogo da se sekiras smile
Ако је стварно стари енглески Стенли, имаш разлог за секирацију.
Мало ми је сумњива тако ниска цена.
Ma original ! brate nema falša provereno A cena je jer ga boli uvo za to ?
Nisam rekao da nije original, vec da je noviji model.
Stari modeli su imali daleko deblje nozeve i mnogo deblji spliter (onu plocicu sto ide zajedno sa nozem).
Na 4 slici po redu se vidi ! Ispred ručke Made in England reljefna slova preko crne farbe. Evo veće fotke
Uploaded with ..us Sad je jasnije čini mi se ? Ima bar 20 godina ako ne i više ! :stolt:
Mozda 10-tak plafon, verovatno i manje. Cak i ako je 20 to je i dalje nova serija.
Stari Stanley o kome dragisa prica je prestao da se radi sredinom 80-tih godina.