Najlon pijaca
Imaš i bolje brašo to batali taj model je bilo nekih par rasprava na forumu moj savet odeš na najlon gde su rusi i ukrajinci i naćeš Sašu rusa prodaje glodala i imaš frezer ruski za 120 eura 2000w glava 12-ica ja sam je video na delu radi super !! Baš sam prošle nedelje video i zelenog boša 1100-W odličan polovan ,mislim da je tražio 120 eura imaš izbora sigurno ! A inače viđam Skilla dosta po pijaci i uglanom je neispravan !!
Last edited by MapleMan on 07 Jul 2011 09:10, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
Ja sam drugaru krpio jednu ovakvu, djubrestolart wrote:http://www.odigledolokomotive.rs/proizv ... drvo-skil/
Ima li ovo na vasoj pijaci ? Cena ?

@branimir
Ne znam kako sada radi, ali dok je radio Kiškarolj, nije bilo zamerke. Sada je u penziji a ko je preuzeo radionivu ne znam.
A nisam ni znao da se sada radionica zove "Flex" dok nisam slučajno jučer išao tom ulicom.
Ne znam kako sada radi, ali dok je radio Kiškarolj, nije bilo zamerke. Sada je u penziji a ko je preuzeo radionivu ne znam.
A nisam ni znao da se sada radionica zove "Flex" dok nisam slučajno jučer išao tom ulicom.
Last edited by spock on 09 Jul 2011 16:17, edited 1 time in total.
- peradetlic
- Majstor majstora
kolko znam sin je preuzeo firmu i rade i dalje isto kao ranijespock wrote:@branimir
za sve je kriv Toma Sojer
Znam, pero. Nije sin nego zet, ali i stari još radi. A FLEX je sasvim druga radnja koja radi isto to. Ja inače takve stvari radim kod jednog prijatelja koji nema zvaničnu radnju, ali radi isto tako kvalitetno i dosta jeftinije.
Last edited by spock on 01 Aug 2011 10:35, edited 1 time in total.
Ove nedelje je bilo puno ko oko ! svega na pijaci alata ponaročito ,pošto sam kupovao dosta nisam imao vremena da slikam puno ali ... Kada sam pazario neke glodalice i listove pa još neke lude stvari Stiglo me je ono nepisano pravilo ! " Naletećeš kasno za ono što ti i netreba a znaš da je badava " Idalje me savest grize jer sam se istrošio a nisam imao 2 soma dinara da pazarim rende i da pozajmim od nekog prijatelja. Lik koji je prodavao je iz bosne po njegovim rečima i neću ga videti još skoro ,majmun ja nisam se snašo za 2 soma da kupim to rende inače sam ga pitao odakle je našo to renede ? I reče iz Holandije pazario je na pijaci tamo od nekog dede , rende je bilo u kutiji među elekt. aparatima na zemlji. evo slike reč je Oooo... Stanley made in england !

Nemam reči ali J... Ga nekad se čovek nenada i tako to bude !!:butter:

Nemam reči ali J... Ga nekad se čovek nenada i tako to bude !!:butter:
Last edited by MapleMan on 16 Aug 2011 23:40, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže