Najlon pijaca
Da nas je bilo bez promenA NA NAJLONU ? malo manje robe Ali pun ! Morao sam da pazarim kružnu i Festool je pao ,pred start ,6 brzina,list original njen malo korišćen mašina u potpunosti nije radila puno , rad joj je nečuje se bukvalno ? koferče+ sve bez letve e sada to moram da nađem možda ovi iz mass alata imaju u prodaji videćemo Pozz 

Last edited by MapleMan on 17 Apr 2011 11:53, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
Znaš ono naše pijačarsko lalaški rečeno stočetres hahahaha!!
Nije na prodaju !!:skratta: Da dodam Lepo sam piso prošle godine doće i Festool na najlon !!! neboj te se ljudi i došo je !
Nije na prodaju !!:skratta: Da dodam Lepo sam piso prošle godine doće i Festool na najlon !!! neboj te se ljudi i došo je !
Last edited by MapleMan on 17 Apr 2011 12:05, edited 1 time in total.
Ako nemaju u Massu pozovi ove iz Beo Tools-a (imas tel na festool.com). Mada cene bi trebalo da su iste (festo ima politiku fiksiranih cena za maloprodaju na odredjenoj teritoriji).
Povedi racuna kad radis prvi rez na sini, posto tada "odsecas" onu gumu koja sprecava krzanje. Moras da proteras taj prvi rez "iz cuga". List treba sasvim malo (par mm) da ulazi u materijal ispod sine. Nemoj za taj prvi rez koristti univer. Idealan bi bio sper ili potpuno ravna daska, a moze i sirova iverica, ali ne oplemenjena (pri maloj dubini rezanja melaminska folija hoce da se krza u krupnim komadima koji mogu da ostete ivicu te gumene trake).
Reko bi da si zadovoljan kupovinom
Da te lepo sluzi.
Povedi racuna kad radis prvi rez na sini, posto tada "odsecas" onu gumu koja sprecava krzanje. Moras da proteras taj prvi rez "iz cuga". List treba sasvim malo (par mm) da ulazi u materijal ispod sine. Nemoj za taj prvi rez koristti univer. Idealan bi bio sper ili potpuno ravna daska, a moze i sirova iverica, ali ne oplemenjena (pri maloj dubini rezanja melaminska folija hoce da se krza u krupnim komadima koji mogu da ostete ivicu te gumene trake).
Reko bi da si zadovoljan kupovinom

Hvala Bole za savete još ih nisam zvao jer nemam vremena Pravio sam par rezova na Pijaci i nosio sam hrast i šper čak je bila mala demonstracija za prolaznike jer sam nosio i male stege pa je i pod uglom seko čisto da bih oseti neki od ležaja Ali sve je ok sa njom još neradim sa njom Mada ubo sam posao za izgradnju skate rampe 4,5m X 8m H 1,6 za klince u privatnom parku i taman do sledeće nedelje ću pozvati ove iz mass-a da vidim šta imaju evo sada sam stigo kući i oma opet palim prosto nema vremena Ali do sedeće nedelje moram nabaviti lesu za nju Znam na šta misliš video sam jednog lika radio je isto stariji model samo 1200w i seko je sve na tabli stirodura mogu reći samo da je u milimetar precizna i zato se već znojim pri pomisli kad je budem koristio Pokušaću i da je otvorim da proverim četkice i sve pa ću neke fotke da okačim Moram i to da pitam dali imaju ovi iz mass-a Misli ako već nemam sve pro alate E ovaj će da bude strogo po PS-u održavan
Last edited by MapleMan on 18 Apr 2011 17:59, edited 1 time in total.
Upravo sam ih nazvao lesa od 1400mm 70 eura bez pdv ima na lageru ! A nastavak je od 800mm al treba da provere na lageru A imaju i od 5m Tako da ih sutra zovem četkice takođe cena na proveri i tako uglavnom je dobro što Å alju akso i plaćanje oma na ruke kartica nemože !!??
Mozes ti da nastavis i dve sine od 1400 ili koju god hoces kombinaciju: http://www.festool.com/EN/Products/Page ... ienen_1756 Naravno treba ti i sipkica za nastavljanje. Ta od 5m je malkice nezgodna za transport, ali zato jedna od 1.4m i jedna od 1.9m savrseno obavljaju posao (sa njih dve mozes da krojis tablu univera po duzini, a lako se spakuju u auto).
Imas i verziju sine sa rupama, koja za cirkular nije zanjimljiva (skuplja je), ali je za glodalicu super.
Karticu nemogu da ti prime ako nisi fizicki prisutan. Kurirske sluzbe je ne primaju (barem ne da ja znam). Ovi iz Beo toolsa znam da primaju karticu (Visa, Master, pazario kod njih), naravno ako odes do Lestana.
Imas i verziju sine sa rupama, koja za cirkular nije zanjimljiva (skuplja je), ali je za glodalicu super.
Karticu nemogu da ti prime ako nisi fizicki prisutan. Kurirske sluzbe je ne primaju (barem ne da ja znam). Ovi iz Beo toolsa znam da primaju karticu (Visa, Master, pazario kod njih), naravno ako odes do Lestana.
- peradetlic
- Majstor majstora