RAZBIBRIGA (chat-offtopic za slobodno vreme)

Razne teme o raznim stvarima
Locked
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Kako se zove vepar sa tri noge?? - NEPAR!
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
saša
Majstor stolar

Post by saša »

Razgovaraju 3 cigančeta čiji je ćale crniji.
Prvi priča kako je njegov otac toliko crn da mu je krv crna a ne crvena i da su to utvrdili kad su mu uzimali krv na analizu.
Drugo će na to: Ma nije to ništa. Moj otac je crniji jer osim što ima crnu krv kao tuš njemu su i kosti crne i da su to utvrdili kada je imao otvoreni prelom noge kad je pao iz trešnje dok je krao.
A onaj treći ih sluša i s visinie im kaže: Jer znate bre vi koliko je moj otac crn? On bre kad prdne mi sedimo 3 dana u mraku.
Last edited by saša on 16 Feb 2010 20:18, edited 1 time in total.
Bolje je živjeti čitav život kao milijunaš nego li sedam dana u bedi
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Dobila vojna kuhinja 30 pilića, te oficir odredi cigu da ih čuva do "pogubljenja" i reče mu:
• Cigo, ovde ima 30 pilića. Budeš li neko zdipio za sebe, teško tebi.
• Ma ne brinite brigu, druže majore.
Prvog dana dođe major da prebroji piliće i njih bi 30. Isto uradi i drugi dan i opet prebroja 30 pilića. Trećeg dana ciga pomisli u sebi "Ma da maznem ja jedno pilence, neće niko da primeti". On uze jedno pile, ispeče ga i pojede. Sledećeg dana dođe major te prebroji 29 pilića.
• CIGO! Gde je jedno pile?
• Ma tu su svi, prebrojte opet.
Major opet prebroja piliće.
• CIGO, JE L' TI TO MENE ZAJEBAVAŠ? GDE TI JE JEDNO PILE?
• Ma tu su svi druže majore, svega mi.
• Eeee... pa nećemo mi tako.
Major ode, ali se ubrzo vrati sa 30 vojnika, te im reče da uđu u kokošarnik i da svako uhvati po jedno pile. Vojnici uđoše, i posle nekoliko trenutaka izađoše iz kokošarnika, svi noseći po jedno pile sem onog poslednjeg.
Major ga upita:
• Gde je tebi pile?
• Nema tamo vise pilića.
• E, cigo, sad si moj, ima da te držim u samici dva meseca. VODITE GA!
Dođoše dva vojnika i povedoše cigu u zatvor. Ciga dobaci onom što nije uhvatio pile:
• E, pičko jedna, jedno pile bre nisi mogao da uhvatiš...
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
yetta
Majstor stolar

Post by yetta »

Izvinjavam se ako je malo neukusno (mislim na vic) ali je očigledno blizu stvarnosti:

Sedi penzioner ispred Narodne Skupštine i maže govna na parče hleba.
Izadje Tadiđ i pita:
-Å ta to radiš čoveče?
-Kriza Predsedniče.
-Evo ti 1000 din i skloni se molim te.
Penzos stavi pare u džep i nastavi da radi isto.
Izlazi Dinkić is Skupštine i pita:
-Å ta to radiš čoveče?
-Kriza Ministre.
-Ma maži to tanje, biće još gore.
Ko hoće, nađe način, ko neće - nađe opravdanje
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

Joj j.... im mater. Jes vala istinit.
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Prodajem sveze strugane daske platana. :)

Beograd
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
yetta
Majstor stolar

Post by yetta »

velja wrote:Prodajem sveze strugane daske platana. :)

Beograd
... Mislim da si namerno ili slučajno u podpisu za oglas izostavio KO ?! ;)

Ali evo ja ću te dopuniti:

Ministarstvo za ekologiju i zaštitu ljudske sredine :)
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

A sad sa manje sale... Gde su otisli ti balvani. Video sam da su neki potpuno zdravi.
yetta
Majstor stolar

Post by yetta »

velja wrote:A sad sa manje sale... Gde su otisli ti balvani. Video sam da su neki potpuno zdravi.
Ja sam ipak i dalje za "šalu" - u slučaju da me preko IP nađu i pripitaju za ono oko Ministarstva.. bar mogu da se "vadim" da je to bila samo šala.

Ja zbilja neznam dali postoji ultra zvuk za drvo ili mobilni skener takođe za drvo ali kako samo iz cuga nađoše onako iznutra trulo drvo i sa opravdanjem ga seknuše pa izložiše budnim očima javnosti ??????

Znam samo to da sam negde ovih dana u nekom dnevnom listu pročitao, da platana kod nas na našem području nema i da se to drvo za naše područje uvozi !!!??

E sada kao odgovor gde su ti (pogotovo zdravi) balvani otišli, nameće se samo - IZVOZ, najnoviji srpski brend !!
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Ma mene te odluke da li da se sece ili ne uopste ne zanimaju. Verovatno ima neko statisticko promatranje, kao za kanadske topole koje mislim posle 30 godina mora da se seku. Ono sto je meni jedino interesantno je da ti balvani mogu da se rastruzu i da se koriste za stolariju. U Americi su veoma popularni takvi (reciklirani) izvori materijala za stolariju. Mnogi stolari kupuju debla oborena od uragana po nekim smesnim cenama. Bezveze bi bilo da se iseku za ogrev.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Platani stvarno moraju da se seku posle nekog vremena, iz prostog razloga sto postaju preveliki, i opasnost su pri olujama. Ne znam da li imaju jos neki problem tipa da "umru" nakon odredjenog broja godina, i onda polako trule ili jednostavno slabe, ali cista velicina predstavlja ozbiljan problem u gradskoj sredini.
Koliko znam ceo posao radi JKP gradsko zelenilo, a sta posle rade sa tim... ???
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Red bul daje ti krila a loza pogon na sve cetiri. Za vas blistav pogled i sjajan osmeh koristite kozmetiku TUBORG.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Video sam juce jedno stablo koje su prvozili... Jedva je stalo na kiper - jedno stablo! Miliim da ima jedno 1m u precniku, trup su isekli na tri dela. Drvo je sudeci vizuelno po preseku skroz zdravo. I odmah sam se, kao kolega Velja, zapitao gde ga voze, da li ce da ga cepaju za lozenje, ili da testerisu za stolariju... U svakom slucaju video sam ga kod Energoprojekta i otisao je negde u pravcu Zemuna! Tako da kolege pratite dalje! :)
Trt, mrt, zivot ili smrt!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Covek ti je jako slican keru:
Domaćicu ni da pogleda, a komšinicu bi pocepao :)
yetta
Majstor stolar

Post by yetta »

Nikola wrote:... U svakom slucaju video sam ga kod Energoprojekta i otisao je negde u pravcu Zemuna! Tako da kolege pratite dalje! :)
Komšije zemunci javite se - koje bezecovao stablo ????
"Znači tako se b`ate" radi stolarija preko Save :)
Last edited by yetta on 01 Mar 2010 11:52, edited 1 time in total.
Locked