Pa nema nekog pravila ima njih koji ujutro prije posla popiju kavu i pogledaju šta ima na forumu i napišu pokoji post a ima i nas noćnih ptica koji dođemo s posla oko 1-2 a nekad i 4 pa obavezno sjedamo za komp i na forum i piši i čitaj.A tebi pozdrav i dobro nam došao i nadamo se da ćemo i od tebe ponešto naučiti a i da ćeš nam pomoći kad zapne.A šta se tiče noćnih ptica mislim da smo Mbole i ja najgori jer vidim da on piše isto dosta kasno biće se digne na pišanje pa usput ponešto i napiše.
A kad se govori o zarazi zvanoj Stolarska radionica razmišljam da nabavim neki laptop i bežični internet i da to stavim u kamion da mogu da čitam i pišem postove u na forumu.Nisam normalan jelda?:rolleyes:
Last edited by Strkic on 03 Feb 2009 01:34, edited 1 time in total.
Slabo ja posecujem tu ustanovu tokom noci, osim kad preteram sa pivom
Inace sam prava nocna ptica. Kad bi nekako moglo ja bi radio po celu noc, a spavao od 06:00 do 14:00 (ustvari jedno par godina sam bas tako i radio).
Ma daj molimte ovaj noćni posao mi se već zgadio ali još je sada dobro dođem doma oko 2 poslje pola noći a kad sam počeo ovo raditi bilo je da sam morao biti u firmi u 3 popodne ili 15 sati kako hoćete a dolazio sam doma drugi dan ujutro u 7 i tako piči skoro 3 godine pa ti budi noćna ptica da ti oči pobele od gluposti,ali šta ćeš radit se mora kruh doma moraš donest kako god.
Kada zavrsis sa poslom iz nosa vadis panjeve.
Kada te prijatelj potapse po ramenu, napravis dimnu zavesu
Kada si na internetu i ides na stolarske sajtove, sliku svakog komada namestaja sacuvas u kompu.
Летети је лако научити само треба скочити и промашити земљу.
Strkicu,normalno da je to pomalo nenormalno,ali zasto sve moramo raditi normalno.Iz svega ovoga se ne moze nista izgubiti.Vec nesto nauciti i dobri ljudi upoznati. Evo ja moram u radionicu,jer cekaju me decije sobe i rok isporuke.Ako nije problem ,meni je prijatnije da u komunikaciji ne persiram Vama.Pa svi smo valjda iz neke slicne price.POZDRAV!
Jos nije doslo do stadijuma zvanja drugog majstora,ali vriska tipa...Dokle da gledam razljuljane stolice! ,je posle vise ponavljanja urodila plodom.
Jbg,klasicna prica kao i kod svih.
Pa znate kako se kaže da automehaničar uvijek vozi pokvaren auto,kod mojih staraca je situacija ta da su u kući noževi uvijek tupi jer je stari brusač pila na pilani a bogme mu niti ručne pile nisu ništa bolje a on na to odgovori da su dugačke pa da će se nekako i prerezati ako ti treba,tako i kod stolara rasklimane stolice.Niste jedini i ja ih imam i nikako da to riješim,a valjda kad tresnem sa nje pa ću je srediti.