Najlon pijaca
E odlazim na najlon polako sa ortakom biće slika danas moram da obnovim ovu temu i da obradujem novim slikama sve vas sa foruma usput treba da odem i do tržnice da se raspitam za slobodno mesto ! Jer ja i ortak planiramo da se malo promovišemo od sledeće nedelje ,biće slika od alata i svega pozz KREĆEM NA NAJLON !!!!!!!! URAAAAA
Dva put zine , a tri put slaže
I idemo polako 10 april 2011 Najlon Pijaca :skratta: Prvo štand stolarije
You tube link za klupa sto
http://www.youtube.com/watch?v=wrftKjaF2Nw
I nas dvojica na kraju ? A sada alati !!!
A sada Festool
i opet Festool
1800 i neka ?
Ogledalo ?
Uskršnja jajca od bukovine ?
Iskra
Četkice i glave
Nikad vido ovakvu al deluje da je dobre masivna je
I konačno sam otišao i stigao do Saše koji se već pakovao ?! Naravno izašao je u susret i izvadio čuveni ruski frezer 12-icu da se vidi šta je to čudo ludo !! Evo ga konačno
i za kraj noviteti glodalica upravo stigla kolekcija !!
A nas dvoje smo morali da dopunimo baterije malo meze malo jelen i priče nikad kraja šta smo sve videli a nadam se i vi !
Prijatno svima Od Maple Man

http://www.youtube.com/watch?v=wrftKjaF2Nw

Uskršnja jajca od bukovine ?

I konačno sam otišao i stigao do Saše koji se već pakovao ?! Naravno izašao je u susret i izvadio čuveni ruski frezer 12-icu da se vidi šta je to čudo ludo !! Evo ga konačno

A nas dvoje smo morali da dopunimo baterije malo meze malo jelen i priče nikad kraja šta smo sve videli a nadam se i vi !

Prijatno svima Od Maple Man
Last edited by MapleMan on 11 Apr 2011 00:49, edited 1 time in total.
Pa previše tema pisanja uvek nema slika nečeg a raspravlja se na slepo mislim u forumu ? Ipak najlon je neopisiv ? svega ima vidi se ? Tako da ako nemogu najlon rečima da priližim odlučio sam se slikama barem ! Evo imampitanja već na PP Oko ovih glodala Sašinih ? Da nepišem svima Reko mi je čovek sledeće nedelje to jest 17 aprila biće na bubanj potoku tako da je bliži nekim koji su oko bg ! sledeće nedelje a reporter uredu mogu nema frke
Ako me platite :skool: producirati :skool: mislim bar za pivo ! Hahaha
A i ja imam pitanje za čega služi ovaj drugi Festool koji sam slikao ova mala trakasta šlajferica ! Mislim koja joj je prava namena ,al baš prava namena mislim ne ono ,ovo, može ovo ,može ono ? Meni je delovala smešno nekako i nemogu da je provalim za čega je potrebna ?:ironisk:
Ako me platite :skool: producirati :skool: mislim bar za pivo ! Hahaha
A i ja imam pitanje za čega služi ovaj drugi Festool koji sam slikao ova mala trakasta šlajferica ! Mislim koja joj je prava namena ,al baš prava namena mislim ne ono ,ovo, može ovo ,može ono ? Meni je delovala smešno nekako i nemogu da je provalim za čega je potrebna ?:ironisk:
Last edited by MapleMan on 11 Apr 2011 16:53, edited 1 time in total.
Ja mislim da to služi za obradu inox ograda (ili slično) od cijevi, tj za brušenje (poliranje) teško dostupnih mjesta na takvim ogradama.MapleMan wrote:A i ja imam pitanje za čega služi ovaj drugi Festool koji sam slikao ova mala trakasta šlajferica ! Mislim koja joj je prava namena ,al baš prava namena mislim ne ono ,ovo, može ovo ,može ono ? Meni je delovala smešno nekako i nemogu da je provalim za čega je potrebna ?:ironisk: