Najlon pijaca

Razne teme o raznim stvarima
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Ima sve sto si rekao. Ako dolazis u N.S. samo pitaj za SAsu rusa kod Catalova zastupnika opela je blizu.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ima, a dolazi i subotom na Bubanj Potok kod Bg-a, pa sta ti je blize.
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Ja sam nekad kod Sase placao profil-kontraprofil 30e a za tablice mislim da je bilo isto toliko.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
GajaG
Brzi dodavač alata

Post by GajaG »

Hvala puno za sve informacije. Novi sad mi je jednostavnija opcija, posto imam prijatelja koji vozi kamion i cesto je tamo. Sad postajem malo nestrpljiv da to sve vidim uzivo.
branimir
Majstor majstora

Post by branimir »

Ima radnju tu blizu najlona koja radi svaki dan.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

E odlazim na najlon polako sa ortakom biće slika danas moram da obnovim ovu temu i da obradujem novim slikama sve vas sa foruma usput treba da odem i do tržnice da se raspitam za slobodno mesto ! Jer ja i ortak planiramo da se malo promovišemo od sledeće nedelje ,biće slika od alata i svega pozz KREĆEM NA NAJLON !!!!!!!! URAAAAA
Dva put zine , a tri put slaže
caca
Majstor

Post by caca »

Skoro sam na novo beogradskom buvljaku pronasao ,,ruska,, glodala.Mozda je sasa prosirio tezgu ili ima konkurencuju.
U svakom slucaju dobro za nas.
Pozdrav
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

I idemo polako 10 april 2011 Najlon Pijaca :skratta: Prvo štand stolarije Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image You tube link za klupa sto
http://www.youtube.com/watch?v=wrftKjaF2Nw Image I nas dvojica na kraju ? A sada alati !!! Image Image Image Image Image A sada Festool Image Image Image Image i opet Festool Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image 1800 i neka ? Image Image Image Ogledalo ? Image Image Image Image Image Image Image
Uskršnja jajca od bukovine ? Image Image Image Iskra Image Image Image Image Image Image Image Četkice i glave Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Nikad vido ovakvu al deluje da je dobre masivna je Image Image
I konačno sam otišao i stigao do Saše koji se već pakovao ?! Naravno izašao je u susret i izvadio čuveni ruski frezer 12-icu da se vidi šta je to čudo ludo !! Evo ga konačno Image Image Image Image i za kraj noviteti glodalica upravo stigla kolekcija !! Image

A nas dvoje smo morali da dopunimo baterije malo meze malo jelen i priče nikad kraja šta smo sve videli a nadam se i vi ! Image
Prijatno svima Od Maple Man
Last edited by MapleMan on 11 Apr 2011 00:49, edited 1 time in total.
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Bravo kao i da sam ja bio tamo! Svaka cast!
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

kakav iscrpan izvestaj :skratta::skratta::skratta:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

singer wrote:kakav iscrpan izvestaj :skratta::skratta::skratta:
Hmm Hvala Singer :cool: palo je samo 89 sličica i video klip Od 122 slike koje sam napravio na pijaci !! :mario:
caca
Majstor

Post by caca »

Zahvaljujem kolega,posle ovakvog izvestaja nemam potrebe da dolazim,posaljem pore i sta me zanima.
Sad jedino neznam za "baterije"sladje je u drustvu.
Pozdrav i HVALA.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Javorko ti nam dodjes kao stolarski reporter sa terena :):tummenupp:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Pa previše tema pisanja uvek nema slika nečeg a raspravlja se na slepo mislim u forumu ? Ipak najlon je neopisiv ? svega ima vidi se ? Tako da ako nemogu najlon rečima da priližim odlučio sam se slikama barem ! Evo imampitanja već na PP Oko ovih glodala Sašinih ? Da nepišem svima Reko mi je čovek sledeće nedelje to jest 17 aprila biće na bubanj potoku tako da je bliži nekim koji su oko bg ! sledeće nedelje a reporter uredu mogu nema frke
Ako me platite :skool: producirati :skool: mislim bar za pivo ! Hahaha

A i ja imam pitanje za čega služi ovaj drugi Festool koji sam slikao ova mala trakasta šlajferica ! Mislim koja joj je prava namena ,al baš prava namena mislim ne ono ,ovo, može ovo ,može ono ? Meni je delovala smešno nekako i nemogu da je provalim za čega je potrebna ?:ironisk:
Last edited by MapleMan on 11 Apr 2011 16:53, edited 1 time in total.
tomislavm
Majstor

Post by tomislavm »

MapleMan wrote:A i ja imam pitanje za čega služi ovaj drugi Festool koji sam slikao ova mala trakasta šlajferica ! Mislim koja joj je prava namena ,al baš prava namena mislim ne ono ,ovo, može ovo ,može ono ? Meni je delovala smešno nekako i nemogu da je provalim za čega je potrebna ?:ironisk:
Ja mislim da to služi za obradu inox ograda (ili slično) od cijevi, tj za brušenje (poliranje) teško dostupnih mjesta na takvim ogradama.
Post Reply