Internet, browseri i slicno

Razne teme o raznim stvarima
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Gaga ne znam da li to ima veze sa tim sto smo iz Crne Gore ali ih ni ja nemam vec neko vrijeme! :)
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Da li si iz Crne Gore, sa Tahitija ii na Aljasci nema nikakve veze. Internet je svuda isti (dobro, razlikuju se brzine i cene, ali u sustini je isti)
Trenutno koliko vidim imagetitan ima nekih problema. . radi normalno.
Kad kazete da nemate slicice, kako ih tacno nemate?
Znaci tamo de bi trebala da bude slicica postoji neki X ili nesto slicno ili nema bas nicega?
Jel ste probali da ocistite cache browsera?
Jel mozete da pristupite direktno nekom od sajtova sa likama (zanci direktno u browseru ukucate www.imagetitan.com ili www...com)?
Gaga
Majstor

Post by Gaga »

Imagetitan nema X, odnosno pojavi se nakon vise minuta, ali ne moze da odvede do slicice. Tacno . , kao i video zapisi,
rade normalno.

Probao sam da ocistim cache browsera, kao i prvi puta, medjutim nista.
Direktan pristup neznam uraditi.

Vjerovatno su problemi kod titan-a. Hvala majstore.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Evo i meni od kuce titan jos uvek ne radi. Nisam probao sa posla, pa da vidim jel problem do njih ili do mog provajdera. Provericu sutra.

Diraktan pristup je prost. Ukucas u onu liniju gore, pri vrhu ekrana, gde sad pise nesto tipa http://www.stolarskaradionica/com/forum.... jedan od ova dva linka (znaci direktno ukucas tekst) www.imagetitan.com ili jos jednostavnije samo kliknes na ovaj link (ovo sto je plavim slovima).
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Evo sad sam probao i problem jeste kod njih, ali u zavisnosti od naseg provajdera sajt je dostupan ili nije.
Imaju neki ruter koji se zaglupeo, a u zavisnosti koju rutu je nas porovajder upamtio i da li ona ide preko tog zablesavljenog rutera ili preko nekog drugog, titan je dostupan ili nije.

Sve u svemu resice se samo, samo treba malo vremena.
Gaga
Majstor

Post by Gaga »

Probao sam i direktno, ali ne ide jos uvijek.

Hvala tebi kolega jos jednom na strpljenju i strucnim komentarima, za mene poucnim.

Valjda ce proradi, odnosno naci pravi put.
Fagus Silvatica
Precizni šegrt

Post by Fagus Silvatica »

Proradio imagetiitan :D
Post Reply